ahojky.
Tak my jsme dojeli taky v poho. Já, Ghandi, Rudirmi a Jammes.
Cestou jsme se stavili v dobové krčmě v Dětenicích... teda povím vám že paráda! Drsně nás přivítali... Něco jako ,,Pozdrav pán bůh holoto kosmonautů!" pak prý ,,Co budeme chlastat a žrát?" a pak nám hned vnutil 4x ,,kozí chcaní pro kočí a zelňačky" při placení prý ,, chctete oškubat dohromady nebo zvlášt?" a při odchodu ,, až prý zase cosi naloupíme tak máme dojet!" Fakt perfektní.
Na zemi sláma jen samé svíce.Nikde žádná moderní věc a na stropě ževěšené kostry a lebky jako v hladomorně. Nejlepší hláška byla Rudormiho po príchodu ke stolu se nesměle zeptal... ,,Tady asi zásuvka na nabíječku od telu nebude,že?"
Pak byla cesta v pohodě. V Moravské Třebové jsme se rozdělili a doufám že Rudormi s Jemesem pak dojeli dobře.
A ještě se chci malilinko pochlubit.... Po cestě jsme si s Ghandim vyměnili motky. Takže jsem si projela tu jeho zuzanku. No vlastně po nočním zásahu kluků Kawáků už to není zuzanka ale kawa!

ráno mu docela trvalo poodlepovat všechny ty kawasaki nálepky! Kluci máte to u mě! Smála jsem se ještě cestou zpět!