kawasaki Z750 čerpadlo

Odpovědět
dr.dzusik
Babyrider
Babyrider

kawasaki Z750 čerpadlo

Příspěvek od dr.dzusik » úte dub 29, 2008 18:43:23

zdravým borci.mám takovej dotaz ohledně mé moto.v neděli sem motorku umyl a po ujetí cca 15km mi přestala jet a chcípla.když jsem to chtěl nastartovat rtak jsem si všiml že mi nepustilo čerpadlo.pojistky byli dobrý.rozpojil jsem hlavní pojistku ke startéru a zase zapojil a čerpadlo najednou seplo a nastartoval jsem ale po přidání plyna na cca 4tis.otáček zase chcípla.pak už čerpadlo nepustilo.párkrát sem zase rozpojil tu pojistku a zase šlo. ale nešlo to víc jak nad 4tis.otáček.né že to nešlo ale jak jsem je překročil tak to zdechlo.odvezl jsem to dodávkou domů a tam jsem to vše rozdělal a nechal to asi 5 hodin na sluníčku pak jsem to nastartoval normálně a zase vše funguje.tedy se někam dostala voda nemáte stím někdo skušenosti?já jen že se ted docela bojím někam jet dál od baráku.a někdy už asi tak rok mi vyhoří pojistka na škrtící klapky.stalo se mi to třeba dvakrát do týdne a pak zase 3 měsíce pokoj.už mám z tpho strach někam jet.chtěl bych vás tedy poprosit jestli nevíte co by to mohlo dělkat a jak tomu třeba zamezit.Děkuji

PeťasZ750
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od PeťasZ750 » stř dub 30, 2008 09:00:29

Elektrická závada, co se ti bude blbě hledat, zvlášť když to teď funguje. :?
Jak hodně jsi motorku myl? Když to chcíplo, tak nešlo nic nebo jen to čerpadlo? Chcípalo to i se zařazeným neutrálem?

Já měl problém nejde nastartovat jen jednou při výměně svíček po kompletaci byla mrtvá, tak zas cvičně vše dolů vše zkontrolovat a zpět a zas nic, tak potřetí a pak jsem si všimnul, že mám překlapnutej ten červenej nouzovej chcípák. Normálně bych to zkontroloval, ale když sem se v tom vrtal, tak mi přišlo pravděpodobnější, že jsem něco špatně zapojil.
Z750 v červeným sáčku

dr.dzusik
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od dr.dzusik » stř dub 30, 2008 14:33:31

chcípalo to i sneutrálem a umyl jsem to tak že jsem to polil třema konvema vody a docela dost na motor a na sedlom což by mohlo pod něj to natýct.a nešlo jen to čerpadlo jinak všechno.jo a jak je ta pojistka na právý straně pod deklikem na startér a na další nějaký kabely tak ten konektor 4pinovej byl docela ´dost zoxidovanej takovej ten zelenej prášek.

dr.dzusik
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od dr.dzusik » úte kvě 06, 2008 19:49:44

tak borci vyřešeno byl to prodřenej kabel na čidlu náklonu.ten za kyvkou.jak odpojuje čerpadlo když motorka spadne aby chcípla.byl tam nepatrnej kontakt takže jednou to šlo a zase ne.

Daniel Zimulák
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Daniel Zimulák » stř kvě 07, 2008 09:44:33

Zkus se podívat na palivový filtr. po ujetí cca. 40 km se mi dělo něco podobného, motka chcípala a nešla nastartovat asi po hodině bylo vše o.k. Pak mi jeden mechanik vzal motku do parády a zjistil , že CDI je v :toimonster:
Sehnal jsem ji za 4 tis. Od té doby nemám problém. Letí jako raketa. :lol:
Z 750 04´
CKC *862*

Odpovědět