Mazani retezu

Co se nevešlo jinam, manuály, foto a tak...
Odpovědět
plisken
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Mazani retezu

Příspěvek od plisken » pon dub 28, 2008 19:21:09

Nazdarek,ceka me prvni mazani a chtel bych se zeptat co ma kawa rada za mazaci olej na retez.Jezdim jen za sucha po silnici,takze zadne extremni podminky.Pokud mozno presne typ a kde by se to dalo sehnat.Diky moc,popripade pokud maji neco v ASKU v Brne.

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » pon dub 28, 2008 21:34:53

Zdarec, na téma čištění a mazání řetězu tady už bylo napsáno hodně. Projdi si forum a určitě najdeš odpověď.

Před namazáním se musí řetěz dobře očistit, jinak uděláš z namazaného bordelu brusnou pastu a řetěz se opotřebovává rychleji ...

Takže já čistím buďto čističem k tomu určeným ( např. Castrol Chain Cleaner ... ve sprayi) nebo naftou . Mažu např. Castrol Chain spray, nebo Shell Advance Chain ultra. Nastříkat, nechat odpařit a setřít přebytky.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

plisken
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plisken » pon dub 28, 2008 21:45:18

Z. píše:Zdarec, na téma čištění a mazání řetězu tady už bylo napsáno hodně. Projdi si forum a určitě najdeš odpověď.

Před namazáním se musí řetěz dobře očistit, jinak uděláš z namazaného bordelu brusnou pastu a řetěz se opotřebovává rychleji ...

Takže já čistím buďto čističem k tomu určeným ( např. Castrol Chain Cleaner ... ve sprayi) nebo naftou . Mažu např. Castrol Chain spray, nebo Shell Advance Chain ultra. Nastříkat, nechat odpařit a setřít přebytky.
Diky moc.zaridim se podle rad.

Marek.

Příspěvek od Marek. » ned čer 01, 2008 22:16:59

Tou naftou bych to nečistil kámoš si takhle sku.... řetěz.já mažu olejem Castrol čistím čističem Castrol co zmínil Z. skoušel jsem ušetřit a kupil levnější sprej na řetěz(značku už nevím) a po namazání jsem měl ráfek tak pěkně zalískanej že mě to veri poučilo a kupuju jen Castrol

Odpovědět