heh no tak uz konecne po skoro mesici a pul jezdim. to by ste neverili. Dal sem motorku do Budejovickeho moto M G (na vizitce maj logo kawasaki, tak nevim jestli je to zastoupeni nebo ne,kazdopadne nikde v okoli tu jina kawa neni)melo to bejt za 3 dny hotove,ale ouha po 14 dnech a par mych telefonatech porad nic, tak uz sem se nas*al zacal sem tam volat kazdej den a po 3 tejdnech to konecne bylo "spraveny"(rikali ze serizovali karbce). tak si pro to jedu, jedu na ni domu rikam si porad to neni nejak ono, asi to bude tim, ze je to studeny... doma se oblecu ze to poradne projedu a samozrejme i po poradnym zahrati je to uplne to samy,zase jen 3 valce atd. Vratit uz sem to tam nemoh,pac uz meli zavreno,navic cekat dalsi mesic a bat se co mi stim ty experti udelaj se mi taky moc nechtelo. Nastesti se vratil kamos co dela mechanika u HONDY motku si vzal do prace behem jednoho dne mi seridil a procistil karburatory a motorka krasne jede

fakt by me zajimalo kde je teda v jiznich cechach nejakej normalni servis,zatim me presvedcila jen ta honda.