Gold Fren

Pozitivní i negativní, prostě firmy které pracují s motorkama ...
Odpovědět
Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Gold Fren

Příspěvek od Tilda » pát dub 25, 2008 17:22:06

tak musim dat jednicku se spoustou hvezdicek. dneska jsem si tam jel objednat opleteny brzdovy hadice, pouze se s nima domluvit jaky potrebuju udelat upravy oproti originalum a po 20-ti minutach jsem odjizdel s hotovyma hadicema. misto vypisovani formularu jsem sel rovnou s mechanikem do dilny a on je rovnou vyrobil podle rozmeru jaky potrebuju :D a to kdyz jsem jim volal tak mi rekli ze to vetsinou vyrobi a poslou do tydne. uznavam ze to neda moc prace, ale libi se mi pristup firmy :thumbright:
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » pát dub 25, 2008 19:27:00

Tak to je dobrá zpráva, za dvacet minut nový hadice je slušný výkon, asi to nedělají poprvé. Jaký používají hadice - pouze opředený drátěnkou nebo i s poplastováním? Jaká cena? Pošlou hadice dobírkou?
ZRX 1200 R

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » pát dub 25, 2008 20:27:53

tady je mejl kterej mi poslali- je tam veskery info ktery bys mohl potrebovat :wink:

Dobrý den pane Tillinger,

děkujeme za Váš zájem o naše výrobky.

Hadičky vyrábíme až na základě konkrétní objednávky i vzhledem k tomu, že zakazníci často požadují jisté úpravy.

Ve Vašem případě, bychom ale potřebovali přesněji specifikovat typ - model a rok výroby. Uvedené údaje našemu pracovníkovi nestačí. Tento model nedohledal. Případně nejjednodušší by bylo zaslat nám hadičky jako vzor a uvést, která hadička má být delší a o kolik.

Teoreticky pokud máme vpředu dvě hadičky vedené od řidítek k jednotlivým kotoučům a obě jsou do délky 1 m (měřeno od středu oka do středu oka) je cena za standardní provedení (stříbrné koncovky + oplétaná hadička s transparentní gumovou bužírkou) je maloobchodní cena: 2 x 900 Kč + DPH = s daní za obě hadičky 2.142 Kč.

V případě objednávky bychom s Vámi provedení detailně projednali.

ZÁKLADNÍ INFORMACE KE KALKULACI MALOOBCHODNÍ CENY na oplétané brzdové hadičky

Maloobchodní cena za standardní provedení 1 ks brzdové hadice do délky 1 m včetně obou koncovek (koncovky standardně stříbrné, oplétaná hadička s transparentním gumovým návlekem) je pro maloobchod: 900,-- Kč + 19% DPH, (je-li hadička delší jak 1 m účtujeme za každý další 1 cm 9 Kč + DPH).

Délka hadičky je měřena od středu oka koncovky ke druhému středu oka!!!

Koncovky lze zvolit i v různém barevném poelexovaném provedení (zlaté, červené, zelené, modré, černé, fialové). Přehled koncovek, jejich provedení i sklon naleznete na našich webových stránkách.

Příplatek za eloxování 1 koncovky je 55,-- Kč + DPH. Příplatek za barevný gumový „převlek“ hadičky (žlutý, červený, černý, modrý, zelený) je 60,- Kč/1 hadice + DPH.

Na objednání dodáváme k hadičkám i šrouby / dvojšrouby. Jejich cena ve stříbrném provedení je 115,- Kč/1 ks.

Hadičky vyrábíme na základě písemné objednávky a zasíláme na dobírku. V objednávce uveďte: model motocyklu, rok výroby, jakou hadičku chcete vyrobit, provedení, adresu + telefon pro případné řešení technických detailů. Dodací doba do ca. 1 týdne.

V případné objednávce je vhodné uvést i telefonní číslo objednávajícího pro snazší vyjasnění případných nejasností

Účtované poštovné dle váhy činí ca. 100 Kč.

S pozdravem

Andrea Špačková – PRODUCT – SPACEK

vyřizuje: Regina Košková

závod: Poběžovice 29

534 01 Holice v Čechách

Tel. 466 682 065

Fax 466 682 027

jeste jejich web- www.goldfren.cz
a jedna poznamka- ta informace ze to vyrobi az na zaklade objednavky neni uplne presna. pokud chces pouze vymenit origo za opleteny tak by melo stacit uvest typ motorky a oni podle katalogu najdou rozmery, akorat ZR7 je v katalogu pod ZR750F tak s tim meli trochu problem :lol:
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » pát dub 25, 2008 20:51:06

Dík, vypadá to slibně. Přes zimu dám nové hadice brzd.
ZRX 1200 R

Odpovědět