ten cerny je nadherny...moc a moc....ten lahodi oku memu
ZRX II
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Pavel Kys píše:Mildo, těsnění jsem vyměnil a karbece se budou přetryskovávat. Ještě dám KN filtry a vyhodím airbox. Výfuk má super zvuk, ale bude to asi trošku chudý, protože to krásně střílí.
Mě to také střílí do koncovky,ale podle kluků co to měli na brzdě je to normální. jezdím tak 4 léta a vše v poho tak doufám že to normální je
ZRX 1100 /99 Black
Kozí dech
Munga F4
Z900 RS
Kozí dech
Munga F4
Z900 RS
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Taky ti ten exhaust systém musím pochválit i když je to nošení dříví do lesa...Už jsme o nich i psali,jak jste je dražili...Pavel Kys píše:Mildo, těsnění jsem vyměnil a karbece se budou přetryskovávat. Ještě dám KN filtry a vyhodím airbox. Výfuk má super zvuk, ale bude to asi trošku chudý, protože to krásně střílí.
Já doufám,že kolega z Anglie mi moje svody udělal moc dobrý,protože po vyměnění za origo Rex skoro nejede.
Takže už mám Dynojet a jsem napnutej jak struna,aby seřízení klaplo.Mám slíbený z brzdy grafy,tak uvidíme,co to udělalá,dám to sem na fórum...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: FOTKY
no a neco blizsiho
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
-
Pavel ZRX
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: FOTKY
Ano, ten zvuk je ukrutný, skoro jako RP. Obava z hučení v uších je oprávněná, stejně jako problémy se zrakem při pohledu na pruhy nádrže modelu 2006. Čtyři z pěti očních lékařů doporučují kapky do očí VISIN. Kuba ZRX doporučuje i špunty do uší, jeho RP exhaust system mě v uších rezonoval hodně dlouho.
ZRX 1200 R
Otáčkoměr
Nazdárek, Včera mojí vlastní neopatrností jsem si udělal ošklivej škrábanec na otáčkoměru. Chtěl jsem se zeptat, jestli jde koupit jen ten chromovanej kelímek a kolik tak zhruba stojí jestli tady náhodou někdo neví. Když se mi to stalo, myslel jsem že si dám facku, jen a jen moje neopatrnost. Chtělo se postavit o 10 cm vedle a v poho by se to nestalo. Bože to mě tak se.e. Díky a zdarec
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909