...ale prdku...bleda zavist ze me mluvi, protoze to musel byt neskutecny zazitek a jste frajeri kluciKankX píše:no to jsem to pekne vyvedl, zrovna se u me v sobotu stavoval i Zubr a ja se flakam nekde na ostroveCowboycolo píše:...minuly tyden jsem byl v Byline, Duchcove atd. abych uzil trochu kopcu...ale to jsi si uzival zrovna trip to LondonKankX píše: tak prijedtedame si kavicku a pak zavody do vrchu Mikulov-Moldava, jsou ty zatacky obcas utazenejsi, ale jinak bomba
Sobota popř. neděle - Pražáci
- Cowboycolo
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ty provokatere
ZX9R (01) - historie
CKC numero 779
CKC numero 779
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Co se děje v Třebíči? Plánujem na sobotu vyjížďku někde po Žďársku a možná bych se i tam jukl...DoktorZRX píše:V sobotu kouknem na sraz v Třebíči, ale já bych radši někam za kawákama. Možná by to chtělo nějakej nedělní sraz na oběd, zákusek a kávičku
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- DoktorZRX
- Ghostrider

V 15.30 v sobotu je na náměstí sraz a jinak to je klasickej sraz od pá-ne. Poznáš mě podle ZephyraLadis píše:Co se děje v Třebíči? Plánujem na sobotu vyjížďku někde po Žďársku a možná bych se i tam jukl...DoktorZRX píše:V sobotu kouknem na sraz v Třebíči, ale já bych radši někam za kawákama. Možná by to chtělo nějakej nedělní sraz na oběd, zákusek a kávičku
http://www.motorkari.cz/detail-akce/?aid=1767
Jo a objevil jsem krásnou silnici s ještě krásnější přírodou v okolí hradu Perštejn. Budu muset někdy domluvit vyjížďku Kawáků a zopakovat si Tour de Vysočina s nedělním objedem a následnou projížďkou
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Už jsem to nastudoval na jejich webu, s největší pravděpodobností se tam objevím a kromě mojí ZR-7 mě bude poznat už na dálku podle nejuřvanější černé VTX 1800 R v okolí, která mě bude doprovázet...DoktorZRX píše:V 15.30 v sobotu je na náměstí sraz a jinak to je klasickej sraz od pá-ne. Poznáš mě podle Zephyra![]()
![]()
Jo a objevil jsem krásnou silnici s ještě krásnější přírodou v okolí hradu Perštejn. Budu muset někdy domluvit vyjížďku Kawáků a zopakovat si Tour de Vysočina s nedělním objedem a následnou projížďkou
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
- DoktorZRX
- Ghostrider

FajnLadis píše:Už jsem to nastudoval na jejich webu, s největší pravděpodobností se tam objevím a kromě mojí ZR-7 mě bude poznat už na dálku podle nejuřvanější černé VTX 1800 R v okolí, která mě bude doprovázet...DoktorZRX píše:V 15.30 v sobotu je na náměstí sraz a jinak to je klasickej sraz od pá-ne. Poznáš mě podle Zephyra![]()
![]()
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Kdybych mel cas, tak bych se domluvil na vyjizdce okolo Kokorinska....KankX píše:tak v nedeli to u me vypada schudneDoufam ze se tu domluvimena nejake zajimave vyjizdce... co treba okoli Krivoklatu?
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!