250R
4 PeťasZ750: budiky jsou proste divny. V dobe, kdy cinsky skutry v Tescu maji digitalni palubovku, tak me u takove motorky s ,,R" na konci, prijde jako krok nazpatek a uplne zniceni celkove povedeneho desingu. Jak bylo receno, kdyby byli aspon v bile.
Na co koukas ze sedla motorky? Na budiky....
Hehe, to s tim oddalovanim noveho prirustku, mi pripomina moje cekani na novy vuz... Az jsem ho mel mit dva tydny a stale nic....
Na co koukas ze sedla motorky? Na budiky....
Hehe, to s tim oddalovanim noveho prirustku, mi pripomina moje cekani na novy vuz... Az jsem ho mel mit dva tydny a stale nic....
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Maxim87: Dneska jsem byl byl v moto Toni a na prodejně mají 2 (slovy dvě) 250R v černé barvě. Nevím co máš v Asku objednané a proč nejdeš do Paskova.maxim87 píše:Ja na ni cekam uz od zacatku unora, kdy jsem splatil zalohu.Takze kdyz jsem na oficialnich strankach videl, ze uz je skladem, zburcoval jsem ASKO, kde teda je.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
typl bych ze ceka prave na zelenouZ. píše:Maxim87: Dneska jsem byl byl v moto Toni a na prodejně mají 2 (slovy dvě) 250R v černé barvě. Nevím co máš v Asku objednané a proč nejdeš do Paskova.maxim87 píše:Ja na ni cekam uz od zacatku unora, kdy jsem splatil zalohu.Takze kdyz jsem na oficialnich strankach videl, ze uz je skladem, zburcoval jsem ASKO, kde teda je.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
jasně, zelená je zelenáKankX píše:typl bych ze ceka prave na zelenouZ. píše:Maxim87: Dneska jsem byl byl v moto Toni a na prodejně mají 2 (slovy dvě) 250R v černé barvě. Nevím co máš v Asku objednané a proč nejdeš do Paskova.maxim87 píše:Ja na ni cekam uz od zacatku unora, kdy jsem splatil zalohu.Takze kdyz jsem na oficialnich strankach videl, ze uz je skladem, zburcoval jsem ASKO, kde teda je.
tedy podle tohoto prispevku: maxim87 >Tak den D se oddaluje. Pry prisla jen Kawa cerne barvy. Zelena bude pristi tyden. A co by to bylo za Kawu, kdyby nebyla zelena?
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
SPRAVNY KAWAK MA ZELENOUZ. píše:Maxim87: Dneska jsem byl byl v moto Toni a na prodejně mají 2 (slovy dvě) 250R v černé barvě. Nevím co máš v Asku objednané a proč nejdeš do Paskova.maxim87 píše:Ja na ni cekam uz od zacatku unora, kdy jsem splatil zalohu.Takze kdyz jsem na oficialnich strankach videl, ze uz je skladem, zburcoval jsem ASKO, kde teda je.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Kawasaki Ninja 250R již v prodeji, máme na prodejně černou a zelenou ( zelená už je moje, až bude příležitost dám přihlášku do klubu) Jel jsem na ní a je to paráda, bere od nízkých otáček a jak se tomu přitne kolem 10tis ot/min tak to má krásný zvu, krásný zvuk to má i tak, designove vypadá skvěle a ovladatelnost vypadá taky super, tak příští týden až mi přijde řidičák vyhlížejte zelenou 250 v Bílovci v Motobaru u Hanky, asi si ten den vezmu volno ve skole
....