Laďák vs. celý svody
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Na ty moji mam ladak Micron, uz tam byl kdyz sem to kupoval. Ne ze bych chtel nejak vychvalovat svoji motorku, ale je to jeden z nejhezcich zvuku u ctyrvalcovy 6, co sem slysel:-) fakt parada a navic, coz je spis takova vec pro pobaveni, z toho na vysoky otacky na neutral litaj pulmetrovy plameny, malem sem takle kamosovi opalil masku:-)
mam k ni i original lauf a to je rozdil jako krava, je to jak rozzurenej vysavac, fakt desny, temer neslysitelny, kdyz to porovnam s tim ladakem:-) kdyz sem to menil na cestu do rakouska, tak sem koukal, jestli ten ladak ma nejak tlumic, no necekal sem nic jinyho, je to pekne obalena roura, bez jakyhokoliv tlumice uvnitr:-)
Na tvym miste Coude bych sel jen do ty koncovky Akrapovic, 99% ladaku stejne vykonovou krivku jen zhorsi, je to hlavne o zvuku a ten Akrapovic bude mit luxusni:-)
mam k ni i original lauf a to je rozdil jako krava, je to jak rozzurenej vysavac, fakt desny, temer neslysitelny, kdyz to porovnam s tim ladakem:-) kdyz sem to menil na cestu do rakouska, tak sem koukal, jestli ten ladak ma nejak tlumic, no necekal sem nic jinyho, je to pekne obalena roura, bez jakyhokoliv tlumice uvnitr:-)
Na tvym miste Coude bych sel jen do ty koncovky Akrapovic, 99% ladaku stejne vykonovou krivku jen zhorsi, je to hlavne o zvuku a ten Akrapovic bude mit luxusni:-)
-----------ZX-6R-----------
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Mám Laďák Lazer. Kvůly technické prohlídce sem ho sundal a půjčil si origoš od kámoša. Ninja nejela motor měl výkonové díry jak prase. Třeba od 4500 otáček do 6000 bylo uplně mrtvo. V servisu sem se pak dozvěděl že pokud mám karburátory seřízené na určitý druh koncovky tak bych to neměl mněnit , nebo si to nechat znovu seřídit. Zvlášť třeba pokud je tam dynojet , což je můj případ
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Do karburátorů musíš dát i jiný jehly a trysky když dáváš laďák aby to bylo znát....
Stříkačka ta si poradí s lecčím...
Nicméně to že většina laďáků ti kobylky ubere je bohužel pravda - ono opravdu udělat výfuk... to je hodně vyšší dívčí..
Stříkačka ta si poradí s lecčím...
Nicméně to že většina laďáků ti kobylky ubere je bohužel pravda - ono opravdu udělat výfuk... to je hodně vyšší dívčí..
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Proto bych si nikdy na svoji ninju nedal nejakej pochybnej sráč dělanej nekde samo domo...ale ten Akrapovič mě láká...
Mezi ty sráče se bohužel v poslední době zařadila i značka MIG...Momentálně montovaná v ČR (už asi 6 let...)
Mezi ty sráče se bohužel v poslední době zařadila i značka MIG...Momentálně montovaná v ČR (už asi 6 let...)
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
bych si dal bacha z tvrzenim druhu akra je nej atd. mam na svoji 12ce komplet akra jak svody tak ladak a mislel jsem si buh vi co.
Ted jsem zijstil ze komplet od Micronu je o dost levnejsi a pridava este o 8kobil vic nez akra a kroutak je taky lepsi. Takze se neda doporucit jedna znacka na vsechni motky. Jinak je este fakt ze tuneri tvrdi ze treba na 12ce uplne staci orig svody + ladak jedni tady neznami firmy a vykon je jen o 6kobil mensi nez u micronu. Chtelo by se to poradit z clovekem ktery uz paarkrat z ruznima dilama ladil ten danej typ motky a ten pak dokaze skutecne poradit, pac jinak clovek vyhodi spousta penez zbytecne z okna.
Gabriel
Ted jsem zijstil ze komplet od Micronu je o dost levnejsi a pridava este o 8kobil vic nez akra a kroutak je taky lepsi. Takze se neda doporucit jedna znacka na vsechni motky. Jinak je este fakt ze tuneri tvrdi ze treba na 12ce uplne staci orig svody + ladak jedni tady neznami firmy a vykon je jen o 6kobil mensi nez u micronu. Chtelo by se to poradit z clovekem ktery uz paarkrat z ruznima dilama ladil ten danej typ motky a ten pak dokaze skutecne poradit, pac jinak clovek vyhodi spousta penez zbytecne z okna.
Gabriel