Kawasaki day: ace cafe, London.

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Zamčeno
Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » stř dub 23, 2008 13:42:29

Moc hezký fotky, oceňuji hlavně počasí v jakém jste jeli. A obzvlášť Kuba je k následování. Takovou cestu na motorce. Jste dobří ...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » stř dub 23, 2008 13:49:47

:notworthy: děkuji, děkuji, jsem červený až na zadku
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

cast2 - druhy den a noc (s fotkama)

Příspěvek od KankX » stř dub 23, 2008 20:08:29

tak a je tu pokracovani, druhy den nasi velkolepe akce.
CCCRRRRRRRRRRRRRRRRRRR budicek, coze to uz ja 5:30? No to je hnus, zniceni po dlouhe ceste, vstavat se nam opravdu nechce. Nicmene trajekt ani tunel nepocka, tak rychle sbalit a trada na check-in. Rozdelili jsme se na 2 skupinky, ja s Pavlem jedeme trajektem, Chose s Kubou to berou tunelem. Za morem bychom meli byt ve stejny cas a zase se tam setkat. S tim kde se Ace Cafe nachazi si nikdo hlavu nelame, nebot se mame u Folkestone setkat s "Francouzi" kteri vse vedi a na misto nas dovedou. Vymysleno to bylo uzasne, problem vsak nastal hned po nalodeni na trajekt... z reproduktoru se ozvalo "technicky problem, pracuje se na reseni, lod odpluje hned jak to bude mozne", problem se resil 45min a tak nam naskocilo pekne zpozdeni. Kdyz jsme se vylodili, byli kluci i s Francouzema pryc, telefon nam nebrali nebot na motorce ve 180 se blbe telefonuje a tak jsme zustali tak trochu napospas osudu :-( Dalnice o 8mi pruzich se nahle rozvetvovala do nekolika smeru a ted babo rad. Kluci telefon stale neberou, jezdime uz dobre 2 hodiny, ptame se na kazdem rohu kde je ACE CAFE ale nikdo nevi, leda ze by nam dal loknout ledoveho kafe :-( Najeto uz mame dobrych 200km, pritom udaj o vzdalenosti od Doveru znel cca 120km. Pavel zacina byt neskutecne nasr., je to na nem hodne znat a nejradeji by jel domu. Emoce vrcholi. Konecne nam Kuba vzal telefon, dobre se bavil, uz byli na miste a pry je to tam super... opravdu povzbudiva informace. Na zadost o sdeleni souradnic GPS, nevim neumim to s GPS vytahnout... zaciname propadat beznadeji, Londyn je opravdu neskutecne obrovsky a hledat Ace Cafe je jak hledat jehlu v kupce sena. Konecne ulovime na benzince neskutecneho typka s nabusenym Mercedesem ktery vi kde Ace Cafe je. Povi nam doleva, doprava, rovne doleva a takhle jeste parkrat a za 15 min by jste tam mohli byt. Na to sedl do Mercedesa a s hrabajicimi koly i na treti rychlostni stupen za neskutecneho hrmotu 12Valcoveho motoru odburacel v dali. To ze jeho 15 min je pravdepodobne mysleno jeho stylem jizdy nam dochazi az asi po 40min usilovneho hledani a priblizovani se k Ace Cafe. Nase nervozita vrcholi a tak se mi povedlo 2 zabocit do protismeru kde me nahle prekvapila auta ktera jela proti me :-( Uz jsem to pomalu zacal vzdavat a tak jsme se dohodli ze posledni telefonat a kdyz nedostaneme od chlapcu jednoznacnou odpoved kam mame jet, tocime to a jedeme domu. Konecne Chose pochopil, ze to s nami vypada fakt blede a zacal jednat. Domluvil se s poradateli, vystoupal na podium a do mikrofonu svoji bravurni anglictinou pozadal dav zda by nekdo neposkytl souradnice Ace Cafe. Povedlo se, souradnice byly na svete a ted uz nam nic nebranilo v uspesnem dojeti do cile. JSME TAM, hurraaaaaa. Nasleduje kochani se, dokumentovani a nasavani atmosfery. Nakonec jsme kluky nezbili, nechali jsme se ukecat ;-) Zhruba v 15:30 jsme se vydali do centra Londyna abychom take neco videli z tohoto mesta, kdyz uz jsme jeli takovou dalku. Projizdime ulickama, vsude samy radar, zajimavy zazitek. Jede s nami i jeden "zapomenuty" Francouz ktery domlouva sraz s ostatnima Francouzema u Chramu sv. Pavla. Tam se vsichni spojime a ve velmi pocetnem "davu" vyrazime z centra Londyna smer pristav a tunel. Nase kolona je tak neskutecne dlouha, ze kdyz ja na spicce projizdim semaforem, konec jeste neprojel tim minulym :roll: Proste narez. V cele nas vede Anglican znaly Londyna se kterym se loucime jakmile dorazime k dalnici. Pak uz jen nudna cesta po dalnici... no vlastne ani nebyla tak moc nudna, vsechny 4 pruhy v obsazeny motorkama (prevazne ZRX) rychlost pohybliva 140-240km/h. Francouzi s Chosem a Kubou sjizdi k tunelu a my s Pavlem pokracujeme do Doveru na trajekt. Spicha s klukama mame v Calais, tentokrat vse probiha presne podle planu a uz v cerne noci vyrzime smer Holandsko. Nastesti neprsi, jen se ponekud ochladilo, ale cesta ubiha uzasne a tak ve 2 hodiny rano muzeme padnout do postele abychom si trochu odpocinuli pred rannim odjezdem do Cech. No a ted neco malo ke Kubovi, vsichni ho mate za borce :wink: zatim co mi s Pavlem unaveni cestovanim ridime a povidame celou cestu az do Cech tak Kubicek krasne celou cestu prospinka na podlaze mezi Rexikama... :lol:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

a tady fotky k clanku

Příspěvek od KankX » stř dub 23, 2008 20:12:03

ObrázekObrázek

ObrázekObrázek

ObrázekObrázek

Obrázek
----- (W) -----
young oldtimer

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » stř dub 23, 2008 20:50:23

jóó Kubíček - to je krásný miminko :wink:

Honzo pěkný cestopis :wink:
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » stř dub 23, 2008 20:55:05

Tak jsi z toho Kankxi nic nedělej!
Všichni jste Fakt dobří a máte náš obdiv,avšak Kubův výkon se jevil jako nejheroističtější!Měl prostě impozantní nástup.
Tím spánkem(dobře zadokumentováno) se tedy drobet degradoval.... :wink:

Z mého pohledu jste sympatičtí a fanatičtí blázni (v dobrém smyslu slova) Proberem to na Skalce.Koho jsem se dotknul,tomu platím panáka.A nehlaste se všichni.Nebo víte co? Máte ho u mě všichni!! Zasloužíte si ho!!!

Jestli mi Rexe nevrátí z tý brzdy(maj hoňku),abych na něm mohl na Skalku,tak je vlastnoručně vykleštím!!
Rozhodně bychom ale přijeli autem.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » stř dub 23, 2008 21:10:49

ta fotka Kuby mezi tema veteranama je proste super...ta nema chybu :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Kuba...

Příspěvek od 666S999 » stř dub 23, 2008 21:33:05

mezi dvěma Titány a ne veterány...Márty ne+er! :evil:
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Re: Kuba...

Příspěvek od milda » stř dub 23, 2008 22:49:57

666S999 píše:mezi dvěma Titány a ne veterány...Márty ne+er! :evil:
Marty je tady na fóru bezkonkurenční jednička. V provokování!!! :)

Chosé,mluvil jsi s Nigelem?
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » stř dub 23, 2008 22:57:15

MARTY píše:ta fotka Kuby mezi tema veteranama je proste super...ta nema chybu :wink:
Poslys nejak se ti pletou prsty na klavesnici, dej si na to POZOR :!: :!: :!: :twisted:

jinak fotka je porizena nekde v Nemecku a samozrejme za jizdy... Kuba chrapal a vedel prd ;-)
----- (W) -----
young oldtimer

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » stř dub 23, 2008 23:08:03

Cestopis za jedna a fotky taky :wink:
Buell xb12r
CKC#160

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » stř dub 23, 2008 23:18:41

DoktorZRX píše:Cestopis za jedna a fotky taky :wink:
dekuji. dekuji vsem :-) jeste mi jedna k tomu cestopisu vypadla.... tak tady je

Obrázek
takhle kurtuji motorky na lodi :idea:
----- (W) -----
young oldtimer

Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » stř dub 23, 2008 23:54:42

pravda opravdu je, že jsem se na to už u Kanxe chtěl vysrat a frčet domu, fakt byla kosa a já jsem i s mega vrstvama mrznul jak ledňáček, ale nakonec jsem to dal z celkového počtu 3000 km jsem dal 2000 km na motorce. Cestou domu jsem se vezl autem a byl jsem tak unavený, žeš jsem za moooooc rád
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » stř dub 23, 2008 23:57:02

tímto bych klukům, zvláště Chosému chtěl moc poděkovat.............kluci, děkuji
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » čtv dub 24, 2008 00:54:16

Kucííí, super cestopisek, doufám, že to všechno pěkně zopáknete na Skalce naživo!!! :D
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Zamčeno