Tendle má takovej divnej vejfuk...
ZRX II
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektrikářská rada
Díky za reakci Chosé!666S999 píše:dotaz: blikání odpovídá otáčkám motoru? nebo "náhodně", nenapadá mě zatím nic...milda píše:Zítra vezu Rexe na tu brzdu a zatím jsem se ničeho,co se blikajících diod nedopátral..![]()
Budu to muset dát dnes do kupy tak,jak to bylo.Nebo máte někdo ještě nějakej nápad?
Chosé,už ses z Londýna vzpamatoval a věděl bys?
Dík Milda, naskalce nebudu...podle všeho...tak nevímmm
Bliká to pravidelně poměrně rychĺe,jakoby poblikává...
Závislost na otáčkách jsem nesledoval.
Za půl hoďky vezu miláčka na brzdu,jsem celý nesvůj...
Pak se tím budu průběžně zabývat dál.
Ono to nějak dopadne,každopádně na jízdní vlastnosti to vliv nemá-kosmetická záležitost.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
FOTKY
Zdravím. Fotky jsou to pěkné, některé kousky se mi líbí víc některé míň. Ale všimnul jsem si na té první fotce u toho tmavého REXE, že zadní pneu není moc ojeté k hranám. Pořád jsem nějak zastáncem té klasiky v těch klasických barvách. U těch novějších jak tam je ta změna barvy těch proužků, to už se mi maličko přestává líbit. Já měl objednanýho úplně klasickýho Lawsona, ale nakytla se tahle vínová, a svezl jsem se a už mě z toho nemohli sundat... Tím jsem chtěl jen říct, že na barvu to nejezdí že jo...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: FOTKY
hlavne to o tech novejsich verzich a jinych prouzcich nerikej pred Pavlem KysemZRX 1984 píše:Zdravím. Fotky jsou to pěkné, některé kousky se mi líbí víc některé míň. Ale všimnul jsem si na té první fotce u toho tmavého REXE, že zadní pneu není moc ojeté k hranám. Pořád jsem nějak zastáncem té klasiky v těch klasických barvách. U těch novějších jak tam je ta změna barvy těch proužků, to už se mi maličko přestává líbit. Já měl objednanýho úplně klasickýho Lawsona, ale nakytla se tahle vínová, a svezl jsem se a už mě z toho nemohli sundat... Tím jsem chtěl jen říct, že na barvu to nejezdí že jo...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- blackbiker
- Easy rider

-
Pavel ZRX
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
hlavne to o tech novejsich verzich a jinych prouzcich nerikej pred Pavlem KysemKankX píše:ZRX 1984 píše:Zdravím. Fotky jsou to pěkné, některé kousky se mi líbí víc některé míň. Ale všimnul jsem si na té první fotce u toho tmavého REXE, že zadní pneu není moc ojeté k hranám. Pořád jsem nějak zastáncem té klasiky v těch klasických barvách. U těch novějších jak tam je ta změna barvy těch proužků, to už se mi maličko přestává líbit. Já měl objednanýho úplně klasickýho Lawsona, ale nakytla se tahle vínová, a svezl jsem se a už mě z toho nemohli sundat... Tím jsem chtěl jen říct, že na barvu to nejezdí že jo...
KankXi, já jsem háklívý na špinavý motorky a na nenamazaný řetěz. Tady se mrkni na pořádný výfuk a oni tě ty kozy s pruhama přejdou.

ZRX 1200 R
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
KankXi, já jsem háklívý na špinavý motorky a na nenamazaný řetěz. Tady se mrkni na pořádný výfuk a oni tě ty kozy s pruhama přejdou.
[/quote]
Pavle měnil jsi těsnění pod svody?
Seřizoval jsi motor?
[/quote]Pavle měnil jsi těsnění pod svody?
Seřizoval jsi motor?
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576