F. n O., NJ, Ova a okolí ... vyjížďka jen tak pro radost.
- Honza ZX-9R
- Kontaktovat uživatele:
- Daniel Zimulák
- Easy rider
- Micina
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
ahojky kluci,
my jsme se byli projet do Jeseníků a jedině kde bylo nejhůř, zima a mokro byla OV.
před opavou už bylo o dost lépe.
kdyby jste měli chuťku v neděli někam projet dejte vědět. já jsem sice celý víkend ve škole, ale v neděli končím ve 12 a budu tam na mašině. tak bych mohla přímo z tama.
kdyby něco tak mi pisněte na mobil. díky.
my jsme se byli projet do Jeseníků a jedině kde bylo nejhůř, zima a mokro byla OV.
kdyby jste měli chuťku v neděli někam projet dejte vědět. já jsem sice celý víkend ve škole, ale v neděli končím ve 12 a budu tam na mašině. tak bych mohla přímo z tama.
ZX 6R - Holka a mašina! to přece jde dohromady,nééé???
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
No ja se teda hlasim jestli bude fajn tak si zajedem zatahat.Micina píše:ahojky kluci,
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
můj návrh:Z. píše: No a teď k tomu, co jsme se domluvili ohledně odjezdu na Skalku:
- já, rudormi, jammes a danek pojedeme v pátek. Odjezd z OV ve 12:00, kolem 12:30 se k nim v NJ přidám
- micina, lucka jedou v sobotu ... čas ještě není upřesněný
tož tak
Edit: aha takže změna ... micina + 1 jede asi jinak než v sobotu
Edit2: Jak jsem slíbil (hlavně dankovi) koukl jsem na možnou trasu cesty mezi Ostravou a Doksama. Mimo dálnice a rychlostní silnice. Je to "kompromis" mezi cestou vrchem přes Opavu a Šumperk na jedné straně a jižní větví přes Hranice a Olomouc. Viz připojený obrázek. Pokud tento návrh "projde" čekal bych vás ve Fulneku.
12:00 sraz v ostravě na pumpě JET ul. mariánskohorská. 12:10 odjezd. pro ostatní 12:30 sraz v motobaru v bílovci - dáme si oběd a okolo 13:30 vyrazíme...
fulnek
odry
vítkov
budišov n. budišovkou
moravský beroun
šternberk
uničov
mohelnice
moravská třebová
litomyšl
vysoké mýto
hradec (před hradcem - na kolibě, bychom dali pauzu, nabrali benál a třeba někoho potkali

hořice
jičín
mladá boleslav
skalka - pravidelný příjezd v 18:30
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550