spatny uvnitr nebude...max poradne prevatujes a jsi za vodou...prevatovani je jako vymena oleje...kupis auto z druhe ruky a vymenis olej ikdyz je jasne ze ho menil tesne pred prodejem....prevatovany ladeny vyfuk ma proste nadherny zvukzx6rák píše:Ještě kdyby náhodou ten výfuk byl uvnitř špatný a já to nepoznal, vyměnil a jezdil - mohlo by to něco udělat kawičce? Přeci jen je to moje holčička a nerad bych jí dělal bebí
poškozený výfuk - přebalení, polepení či laďák?
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Marty.... on se ale bavi o original vyfuku a ne o ladaku.... original vyfuky nejsou jen roura obalena vatou.... original vyfuk je tlumic, ktery se sklada z obalu, v kterem jsou ruzne prepazky a mezi nimy trubicky ruzneho prumeru, ktere urcuji vysledny zvuk a vlastnosti vyfuku, tak si tu nevymyslej nesmysly

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
On asi Marty reagoval na KankXův první příspěvekElvis. píše:Marty.... on se ale bavi o original vyfuku a ne o ladaku.... original vyfuky nejsou jen roura obalena vatou.... original vyfuk je tlumic, ktery se sklada z obalu, v kterem jsou ruzne prepazky a mezi nimy trubicky ruzneho prumeru, ktere urcuji vysledny zvuk a vlastnosti vyfuku, tak si tu nevymyslej nesmysly![]()

Jinak od karbonu mě nic neodradí,jen si prostě příště musím dát pozor na výběr firmy,to je celé... je mi jasný že jsem nemohl čekat za ty prachy zázraky,ale myslel jsem,že se aspon k tý reklamaci postaví čelem a né to takhle odfláknout...Předpokládám,že ta nová vata vydrží zase jen tu sezonu a na podzim budu řešit stejný problém,ale to už bude po záruce takže si s tím laufem můžu tak vytřít řit´,nebo podpořit sběrné suroviny...
hm.... nevim jak je to presne s vatou, ale asi sou taky ruzny druhy za ruznou cenu.... Ale treba o RP si myslim, ze je to vazne kvalita -na vystave byla zrovna okruhova sestka s RP vyfukem. A treba kubovi na jeho rexovi vata z vyfuku taky za cca 2 sezony zmizela myslim.... Doufam ze ted nekecam
ale vim ze ho chtel ted taky prebalovat
Ono zadnej ladak neni vecnej
Ale jak rikas...je to o penezich. Holt kdyz chces kvalitu, musis si priplatit. A to neni vetsinou malo

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
No dyt v poho.... ja to jen uvadel na spravnou miru aby z toho kluk nebyl zmatenejMARTY píše:ano reakce byla na drivejsi kanxuv peispevek....RP jsem na sve prebaloval kazdou sezonu...prvni nevydrzel ani tri tisice....Kuba ma prebaleno...tak me tu nemlat do hlavy kytaristo![]()
![]()

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Lidičky, tak origo výfuk už je doma. Vypadá slušně a cena byla taky velice slušná. Sice je z 02jky 636ky, ale vzhled je přesně stejný - jen není po celé délce odřený.
Dokonce jsem podle nýtku přišel na to, že ten můj co je na kawičce má jiné nýtky, tak bůh ví co je uvnitř. Čirou náhodou nemáte někdo 6tku ninju model 2001? Zajímalo by mne ten kod na výfuku. Na to mém je KHI K 409 a na dnes zakoupeném je kod jiný, ale vzhled stejný. Zajímalo by mne který je správně. A nevadí, že ten koupený je na 636ccm? Ještě jsem ho ani nezkusil, páč když už ho tam dám, tak chci dát nový tesnění.
Díky za rady a když čtu co píšete o laďácích, tak zatím bez než přežiju. Ono nechávat to pořád přebalovat (zadarmo to asi není)...či reklamovat carbon 

Zelená dvouoká kráska = Kawasaki zx6r ninja 

- Mates 24
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, taky jsem scháněl výfuk, a kamarádovi zbyl jeden z VTR SP2 a padnul tam jak ulitej, je z leštěného plechu, a má krásný zvuk, posudtě sami moc jsem to netočil ale video dodám nebojte.
http://uk.youtube.com/watch?v=cHFDkr0CYfY
zx-9r 2000
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zvuk je fakt pěknej!!Mates 24 píše:Kluci, taky jsem scháněl výfuk, a kamarádovi zbyl jeden z VTR SP2 a padnul tam jak ulitej, je z leštěného plechu, a má krásný zvuk, posudtě sami moc jsem to netočil ale video dodám nebojte.

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576