ZXR 750 Nestartuje, jen strili do vyfuku

Odpovědět
FlyingRider

ZXR 750 Nestartuje, jen strili do vyfuku

Příspěvek od FlyingRider » čtv dub 17, 2008 17:20:33

Zdravim, mam Zxr 750 r.v. 91, jela v pohode, ale pred par dny jsem prisel do garaze a chtel jsem nastartovat, ale bohuzel nic :cry: . Kawa jen blafla a konec. Starter toci, ale motor se nechytne. Horsi je to, ze po chvili startovani smes vybouchne az ve vyfuku, litaji s toho pekny lisky a ma to solidni zvukovou kulisu(skoro jsem po..). Dnes jsem zkousel znovu a zase to same :? . Nenapada vas cim by to mohlo byt?

Zubr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Zubr » čtv dub 17, 2008 21:21:30

Jak dlouho stála od poslední vyjížďky? Nejel jsi poslední vyjížďku v dešti? Jaké napětí má baterka a kolik má při startování? Možná jsi pouze ulil svíčky a ty svině NGKčka se můžou při ulití prošlehnout a zničit, ale než zničíš novou sadu svíček, tak bys měl nejdřív vyloučit jiné možné závady. :wink:
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068

Řečník z aragonitových jeskyní

FlyingRider

Příspěvek od FlyingRider » sob dub 19, 2008 09:36:06

Diky za radu. Kawa nezmokla a stala asi tyden. Baterka je v pohode, nova a nabita. Svicky me taky napadli, ale radsi se zeptam zkusenejsich :wink: . Novou sadu svicku uz mam doma, ale musim sehnat jeste klic, nemam tak uzky, aby se dostal az na svicku(v pulce cesty se mi zasekne) :?

calibra

Příspěvek od calibra » sob dub 19, 2008 14:51:45

sti klicem jsem mel podobny problem tak jsem to udelal jednodese stahl jsem ho na soustruhu.skus vymenit ty svice a dej vedet :roll:

FlyingRider

Příspěvek od FlyingRider » ned dub 20, 2008 11:06:50

Tak jsem vcera nasel nejaky stary orechy z goly a trochu je obrousil flexou. Svicky jsou vymenene, a kawicka si zase spokojeni vrci :D . Uz to chce jenom trochu toho pocasi, aby se to mohlo poradne vyzkouset. Diky moc za rady kluci.

Odpovědět