-
zx6rák
- Babyrider

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od zx6rák » stř dub 16, 2008 22:43:41
lidičky mám prosbu netušíte jestli se nedělají nějaké polepy či fólie na výfuky? Mám na ninje origo výfuk a je po celé délce škáblý už od předchozího majitele. U svárů je i trochu promáčklý a vypadá to, že u spodního sváru jemně uchází (na fotce vpravo dole). Nebo jestli nevíte kde se dá levně a kvalitně přebalit. - vůbec netuším co to může stát. Jestli není nejlepší sehnat starší laďáček. Moc se v tom nevyznám a už vůbec nevím jak se u polepů, přebalů a laďáků pohybují ceny... Děkuju a omlouvám se, že takhle otravuju.

Zelená dvouoká kráska = Kawasaki zx6r ninja

-
zx6rák
- Babyrider

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od zx6rák » stř dub 16, 2008 23:51:53
wow to byl tedy fofr. díky moc. napsal jsem dotyčnému a teď už je to na něm... ještě juknu po laďácích... libí se mi zvuk kawičky s originálem, ale je fakt, že s laďákem jsem jí neslyšel

Ještě jednou díky

-
marek
- Ghostrider

Příspěvek
od marek » čtv dub 17, 2008 07:32:43
jeden origo nepoškozený výfuk na zx6r 03-04 tu mám ležet
pokud to chceš nechat přebalit tak doporučuji Creptuse - dělá to běžně
pokud chceš levný laďák tak opět doporučuji Creptus - za ty prachy super, začíná tak na 3 500,-
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
-
MiMoZa
- Easy slider

Příspěvek
od MiMoZa » čtv dub 17, 2008 16:51:04
marek píše:jeden origo nepoškozený výfuk na zx6r 03-04 tu mám ležet
pokud chceš levný laďák tak opět doporučuji Creptus - za ty prachy super, začíná tak na 3 500,-
No vidíš,já už bych zas naopak do něj nikdy nešel...viz můj příspěvek zde:
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=3873
-
Elvis.
- Ghostrider

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Elvis. » čtv dub 17, 2008 21:13:38
MiMoZa píše:marek píše:jeden origo nepoškozený výfuk na zx6r 03-04 tu mám ležet
Chapu tvoje znechuceni Creptusem vzhledem k tvym zkusenostem s radoby karbonem a rozhodne ti to nechci vymlouvat, ale myslim ze to urco neni spatna volba, vzhledem k cene. A to proto, ze sem videl jeho praci a vyfuky na Markove a Kubove okruhovce a jak funkce, tak vzhled sou za ty penize bezkonkurencni. Nevim jestli sem to uz nekde nepsal, ale tvuj problem zabarveni bych prisuzoval spis spatnemu pouzitemu psaeudokarbonu a po tvoji zkusenosti bych ja sam pro sebe treba karbon nechtel, ale vzal nejaky nerezovy vyfuk. Ale chapu tvoje rozhorceni nad timto vyrobcem. Mam neco podobneho s tady propagovanymi gumami continental. Po zkusenosti s sportattac uz me na moto zadny contiky nesmi, ale kluci na nich jezdi, jak na okruhu, tak i nekteri cestovatele a sou s nimi spokojeni. Takze kazdemu co jeho jest

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
-
KankX
- Site Admin

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od KankX » čtv dub 17, 2008 21:17:42
MiMoZa píše:marek píše:jeden origo nepoškozený výfuk na zx6r 03-04 tu mám ležet
ja bych carbonovej nechtel od zadnyho vyrobce... vseobecne jsou s nimi problemy a vahove taky poradne nic neusetris. Zasadne bych vzal nerez s nim nejsou zadne problemy a ty od Creptuse vypadaji fakt dobre. Mam nerez od SLK a naprosta spokojenost.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
-
666S999
- Ghostrider

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od 666S999 » čtv dub 17, 2008 21:28:09
KankX píše:MiMoZa píše:marek píše:jeden origo nepoškozený výfuk na zx6r 03-04 tu mám ležet
ja bych carbonovej nechtel od zadnyho vyrobce... vseobecne jsou s nimi problemy a vahove taky poradne nic neusetris. Zasadne bych vzal nerez s nim nejsou zadne problemy a ty od Creptuse vypadaji fakt dobre. Mam nerez od SLK a naprosta spokojenost.
mám karbon od Scorpíka, tak dám po sezóně vědět, jetli ho zahodím...a je o dost lehčí...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
-
KankX
- Site Admin

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od KankX » čtv dub 17, 2008 21:41:10
666S999 píše:KankX píše:
mám karbon od Scorpíka, tak dám po sezóně vědět, jetli ho zahodím...a je o dost lehčí...
tak pak srovname vahu s mym nerezovym

...ostatne mam doma jeste homologovanej Titanovej a ten je 2x tezsi jak ten muj nerez a navic s nim Rex nejak netahne, pripada mi s nim linej jak auto

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
-
zx6rák
- Babyrider

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od zx6rák » pát dub 18, 2008 00:13:44
Lidičky a je něco na co se má koukat při koupi jetého výfuku? Může být něco uvnitř špatně? Vůbec nevím co uvnitř je, tak mne napadlo jestli se má něco prohlížet a jestli se dá něco na první pohled poznat. Nerad bych aby něco kawičce ublížilo nebo aby jela jako pionýr... Při mém stěstí......

Díky za reakce

-
Elvis.
- Ghostrider

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Elvis. » pát dub 18, 2008 00:48:40
Co se týká koupě jetého výfuku nejlepší je ho slyšet na nastartované moto.... jestli v něm něco nechrastí apod. ale to se ti nejspíš nepoštěstí. Takže důkladně prohlédnout jestli neni někde odřený (prodřený), zpravovaný nebo upravovaný. Pak s nim třeba zaklepej jestli v něm něco nechrastí. Oproti laďáku je seriový výfuk tvořen trubičkami a přepážkami a ne jednou rourou s dirkama obalenou vatou.... Ale i tak nepoznas jestli je vevnitř něco propálenýho, pokud to vylítlo ven. Já to třeba u devítky pořešil tak, že sem na místo dojel na mašině a s majitelem se předtim domluvil, že ho na ní rovnou u něj namontuju a buď ho vezmu nebo mu ho hodim na hlavu. A jak jsem řekl, tak se taky stalo... domu jsem odjižděl s novým (jetým) výfukem a spokojen
edit:
jo a ještě bacha na jinou barvu, protože právě barva (do modra apod.) značí, že se výfuk přehřívá a propaluje.... a propaluje až se propálí....
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
-
Kony15
- Babyrider

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Kony15 » pát dub 18, 2008 13:01:07
Já mám karbonovej laďák VIPER a už sem to stím koupil

zvuk krásnej hrubej a nepozoruju že by se ten karbon propaloval

takže se nad nepropáli

KAWASAKI Ninja ZX-7R The legend of superbike
-
zx6rák
- Babyrider

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od zx6rák » pát dub 18, 2008 19:02:20
Bohužel se k prodejci výfuku na kawičce nedostanu. Má být hnusně

a přeci jen s krosnou kde by byl starý výfuk by se mi nic moc nejelo

Ten můj je taky bůh ví jaký. Motorka byla bez výfuku a prodejce k tomu hodil nějaký originál z padlý káwy. Kdyby tam nebyla ta malá ďobírka, tak bych ten škrábanec neřešil, ale takhle... No snad bude prodejce férový a neprodá zajíce v pytli a naštěstí moc nestojí. Zítra tedy zkouknu zda hliník je ok a že uvnitř nic nechrastí či nezvoní... Kdyby vás ještě něco napadlo, tak dejte prosím vědět. Díky.

-
zx6rák
- Babyrider

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od zx6rák » pát dub 18, 2008 19:06:15
Ještě kdyby náhodou ten výfuk byl uvnitř špatný a já to nepoznal, vyměnil a jezdil - mohlo by to něco udělat kawičce? Přeci jen je to moje holčička a nerad bych jí dělal bebí

-
Elvis.
- Ghostrider

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Elvis. » pát dub 18, 2008 19:44:34
no ze by ji to nejak znicilo to si nemyslim.... max. proste nepojede jak ma -nepotahne apod. Hodne stesti pri nakupu. Ale ja jel prave jak ty rikas s original pak na zadech domu, resp. sem ho pridelal sitkou a gumicukama na sedlo spolujezdce a pohoda

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L