zvuk z výfuku
male porovnani http://www.youtube.com/watch?v=vYdUkCzk ... re=related
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Re: Creptus
Mesic nazpet jsem taky nasadil Creptusaka. Elvis muze posoudit ze zvuk a plameny jsou perfektni...Kruška píše:Zrovna jsem si dovezl od Creptusáka vejfuk a zvuk super. Ten hafan co je na štítku mu lítá po zahradě![]()

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Pro Honzu
...jezis to je mi lito, ze jsem poradne neposlouchal....ale kdyz napises ze to moje SBKacko zni hezky budu tvrdit, ze mas libovej zvuk diky Creptusu
:D:D...joking 

ZX9R (01) - historie
CKC numero 779
CKC numero 779
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak to si ho v Jedůvkách rád poslechnu, když dovolíš...nad Creptusem totiž taky uvažuju!Kruška píše:Zrovna jsem si dovezl od Creptusáka vejfuk a zvuk super. Ten hafan co je na štítku mu lítá po zahradě![]()

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Nejvíc uchcávám když projedu pod mostem nebo v tunelu a tam to voroštuju. Měl jsem bubáka že to nepujde za plynem, nebo že to bude něktrejch otáčkách hluchý, ale je to O.K.Ladis píše:Tak to si ho v Jedůvkách rád poslechnu, když dovolíš...nad Creptusem totiž taky uvažuju!Kruška píše:Zrovna jsem si dovezl od Creptusáka vejfuk a zvuk super. Ten hafan co je na štítku mu lítá po zahradě![]()
Brzdí mě jen to, že nejsou zatím homologovaný...
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
ooooo, dekuji....Cowboycolo píše:....no a ten Creptus...to je kovadlinaHonza-Zed píše:4 Vokurku Elvisu: kecale, nedelej ramena... Ze zvuku si byl stejne mokrej jako ja...![]()
4 Cowboycolo: hluboce se omlouvam, ze jsem se driv nezminil... Z SBK je moooc hezky zvuk...![]()
![]()
Je prijemne dunivej...

Nejhorsi je to, ze jsem ji uz dobrej mesic neprohnal a ve vyfuku se zasquatoval pavouk....

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
...tak ten si zbali par svestek a pojede chlapecek. Ja nevim jak to muzes podporovatHonza-Zed píše:ooooo, dekuji....Cowboycolo píše:....no a ten Creptus...to je kovadlinaHonza-Zed píše:4 Vokurku Elvisu: kecale, nedelej ramena... Ze zvuku si byl stejne mokrej jako ja...![]()
4 Cowboycolo: hluboce se omlouvam, ze jsem se driv nezminil... Z SBK je moooc hezky zvuk...![]()
![]()
Je prijemne dunivej...![]()
![]()
![]()
Nejhorsi je to, ze jsem ji uz dobrej mesic neprohnal a ve vyfuku se zasquatoval pavouk....

ZX9R (01) - historie
CKC numero 779
CKC numero 779