tady jsou knoty, ale bez bombiček
http://www.maxeuro.cz/cz/catalog/produc ... 841229894/
Opravná sada na moto pneumatiky.
- kalupko
- Kontaktovat uživatele:
Ja som tie knoty použil na svojej predchádzajúcej SV1000. Tie sady s bombičkami a knotmi som kúpil priamo v Suzuki ako originál Suzuki doplnok.
Defekt som dostal do dezénu pneumatiky, kde sa mi zapichol klinec. Problém bol však ten, že keď som chcel zalepiť dieru po klinci, knôt tej lepiacej sady je príliš hrubý aby sa tam zmestil a vždy sa pri pokuse vtlačiť ho dnu roztrhol. Dieru bolo treba zväčšiť, ale to sa mi veľmi nepáčilo, keďže sa museli prestrihnúť aj drôty v pneumatike. Na dojazd to bolo v pohode, potom som to dal opraviť v sesrvise, kde to zalepili hríbikom.
Defekt som dostal do dezénu pneumatiky, kde sa mi zapichol klinec. Problém bol však ten, že keď som chcel zalepiť dieru po klinci, knôt tej lepiacej sady je príliš hrubý aby sa tam zmestil a vždy sa pri pokuse vtlačiť ho dnu roztrhol. Dieru bolo treba zväčšiť, ale to sa mi veľmi nepáčilo, keďže sa museli prestrihnúť aj drôty v pneumatike. Na dojazd to bolo v pohode, potom som to dal opraviť v sesrvise, kde to zalepili hríbikom.
ZX 9R, 2002 zelená
Budu malinko OT, ale myslím že je to k tématu - Pryž na motorku, bych opravil pouze a pouze na dojetí a potom bych ji hodil někam do hajzlu (nejlépe do potoka v nějaké chráněné krajiné oblasti, na skládku odpadu nebo tak..). Když mi bouchne guma na autě tak to snad ustojím a kdyby ne - mám kolem sebe pár set kilo plechu který něco pochytá než se začnu deformovat já. Na motorce kdyby mi rychle ušla guma, tak je to podle okolností - možná stihnu zastavit, možná se rozmáznu. Představa že mi jezdíte zapalovat svíčku k nějakému pomníčku u cesty není zase až tak lákavá, abych tu gumu nevyhodil i kdyby byla nová, můj život má pro mě větší cenu než nějakých 4t...
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209