Jake gumy?
- Pepek_ZX9R
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
panove, ma tady nekdo skusenosti z Michelin PIPO?
asi budu muset po 8tis km koupit novou sadicku slisel sem na tyhle gumy samnou chvalu....
a nechodte mi z njeakejma Dunlopsragorama... tuhle gumu uz tam v zivote nedam.
Gabriel
asi budu muset po 8tis km koupit novou sadicku slisel sem na tyhle gumy samnou chvalu....
a nechodte mi z njeakejma Dunlopsragorama... tuhle gumu uz tam v zivote nedam.
Gabriel
ZX-12R Black/Gold 2002
Nic není zadarmo, ani smrt, ta se platí životem...
Nic není zadarmo, ani smrt, ta se platí životem...
qualifier
Zdarec bikeři,
chtěl bych mít jednou možnost říct, že mi vydržela guma 8 - 10 tis. km
Na Z750 mám zatím origoše BRIDGESTONE a po 3500km je zadek dost smetený - počítám tak 500 - 1000km a je hotovo.
Podotýkám, že nejsem žádný "úmyslný gumoničitel". Gumování popř. jiné podobné blbosti neprovozuju.
Prostě jen tahám za plyn jak to jde - na klidnou jízdu mám auto
Takže sem nelenil a koupil novou sadu Dunlop Qualifier a doufám, že mi splní moje očekávání. Přesvědčilo mě hodně ukazatelů, mezi jinými vítězství v německém a americkém testu.
Vždycky si radši koupím měkčí směs, na kterou se můžu kdykoliv 100% spolehnout, než abych v příkopě zpytoval svědomí, so sem to koupil za šutry.
Ve finále každý chválí to svoje - jeden nedá dopustit na Dunlop, druhý na Avon, třetí na Metzeler atd.
Je to těžká alchymie, to každopádně
Georg
chtěl bych mít jednou možnost říct, že mi vydržela guma 8 - 10 tis. km
Na Z750 mám zatím origoše BRIDGESTONE a po 3500km je zadek dost smetený - počítám tak 500 - 1000km a je hotovo.
Podotýkám, že nejsem žádný "úmyslný gumoničitel". Gumování popř. jiné podobné blbosti neprovozuju.
Prostě jen tahám za plyn jak to jde - na klidnou jízdu mám auto
Takže sem nelenil a koupil novou sadu Dunlop Qualifier a doufám, že mi splní moje očekávání. Přesvědčilo mě hodně ukazatelů, mezi jinými vítězství v německém a americkém testu.
Vždycky si radši koupím měkčí směs, na kterou se můžu kdykoliv 100% spolehnout, než abych v příkopě zpytoval svědomí, so sem to koupil za šutry.
Ve finále každý chválí to svoje - jeden nedá dopustit na Dunlop, druhý na Avon, třetí na Metzeler atd.
Je to těžká alchymie, to každopádně
Georg
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen