636
lidi poradte me prosim kde objeda to leve zrcatko ...
v yacomi oni totz nevi... a na webu se pise r.v. 05 ale u zrcatka v te kategorii je napsane 03 ze.
http://www.yacomi.cz/zx6r-zx6r-636-2006 ... 2&sort=20a

v yacomi oni totz nevi... a na webu se pise r.v. 05 ale u zrcatka v te kategorii je napsane 03 ze.
http://www.yacomi.cz/zx6r-zx6r-636-2006 ... 2&sort=20a
636 black mamba 05
- zelenina 636
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem si driv myslel ze mi ten "krawal" dela dobre... nesmis pak ale jet treba 6 hodin v kuse, to mi pak hucelo v hlave jeste dva dnyzelenina 636 píše:Nazdarek,hafo lidi hafo nazoru.Kdyby jsem kupoval veci podle nazoru jinych tak nejezdim na ZELENINE.Kazdy si predela moto ve svuj obrazKrawal ze to dela mne osobne nevadi alespon se budou plechovkari divat do spetaku co ten krawal dela
Ja osobne som spokojen jak to jezdi a vypada

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Zrovna jsem to chtěl napsat - pokud jezdíš kolem komína a na motorce je nejdůležitější jak vypadá, tak je to OKKankX píše:taky jsem si driv myslel ze mi ten "krawal" dela dobre... nesmis pak ale jet treba 6 hodin v kuse, to mi pak hucelo v hlave jeste dva dnyzelenina 636 píše:Nazdarek,hafo lidi hafo nazoru.Kdyby jsem kupoval veci podle nazoru jinych tak nejezdim na ZELENINE.Kazdy si predela moto ve svuj obrazKrawal ze to dela mne osobne nevadi alespon se budou plechovkari divat do spetaku co ten krawal dela

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
mě by to bez kraválu nebavilo - a 10 hodin v kuse mě to furt baviloZdrahyZX9R píše:Zrovna jsem to chtěl napsat - pokud jezdíš kolem komína a na motorce je nejdůležitější jak vypadá, tak je to OKKankX píše:taky jsem si driv myslel ze mi ten "krawal" dela dobre... nesmis pak ale jet treba 6 hodin v kuse, to mi pak hucelo v hlave jeste dva dnyzelenina 636 píše:Nazdarek,hafo lidi hafo nazoru.Kdyby jsem kupoval veci podle nazoru jinych tak nejezdim na ZELENINE.Kazdy si predela moto ve svuj obrazKrawal ze to dela mne osobne nevadi alespon se budou plechovkari divat do spetaku co ten krawal dela
(musím přiznat že vypadá vážně dobře) ale při vzpomínce jak se mnou už nikdo nechtěl vloni v Alpách jezdit, protože má Yoshimura je nepatrně zvukově výraznější... po pár hodinách už to sralo i mě, to je pravda...

Momentálně bez moto 
Pisledni mooto: ZX7R 2002

Pisledni mooto: ZX7R 2002
Nemůžu za to, že se kromě Jirky a Vládi nikdo neudržel přede mnouJana Kawa píše:ten řev slyší hlavně ti za tebou - viz Zdrahy a Alpy

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
hmm to je teda dobry,asi budu muset koupit leve i prave na 03.Honza-Zed píše:4 Kosta: koukal jsem se na zrcatka model 05 a je to krapanek problemek sehnat na krame v CR.
Co se tyce revu, tak ten mi nevadi. Jel sem s urvanou rourou do Chorvatska a v usich nepiskalo...
Je to vse o zvyku...
nebo nevite o nejakych s blinkrama co by tam sli dat ?? myslimmjak to ma nova desina.
Original dil objednavat nema cenu ....
636 black mamba 05
Zavrhl bych obe dve varianty... Neskutecne motorku zprasis, aspon muj pohled...Kosta píše:hmm to je teda dobry,asi budu muset koupit leve i prave na 03.Honza-Zed píše:4 Kosta: koukal jsem se na zrcatka model 05 a je to krapanek problemek sehnat na krame v CR.
Co se tyce revu, tak ten mi nevadi. Jel sem s urvanou rourou do Chorvatska a v usich nepiskalo...
Je to vse o zvyku...
nebo nevite o nejakych s blinkrama co by tam sli dat ?? myslimmjak to ma nova desina.
Original dil objednavat nema cenu ....
Koukni na ebay, nebo k zapadnim sousedum, tak jich bude hodne...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A co treba todle, nedavno to tady probehlo, maj tam origo dily ktery zrejme nakupujou v usa:
http://www.partsdepot.cz/index.php?fveh ... ion=405873
Zrcatko tam stoji 1816Kc za 1ks
http://www.partsdepot.cz/index.php?fveh ... ion=405873
Zrcatko tam stoji 1816Kc za 1ks
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019