kde a za kolik přidělání klíče na zx6r (01)?
-
Stancold
kde a za kolik přidělání klíče na zx6r (01)?
Mám dotázeček
při koupi jsem dostal pouze jeden klíček a raději bych si udělal ještě duplikát než tenhle zlomím nebe zapomenu. Já se znám
., čili jestli víte tak povězte kde a za kolik udělat klíč na zx6r (01) pls.(nejlépe firmy Praha nebo HK).děkuji 
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
-
Stancold
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
tvuj model nebude mit imobilizer (nejspis) takze je to pak "takhle jednoduche"... pokud by jsi mel model s imobilizerem, pak by to bylo slozitejsi a musel by jsi si ho nechat udelat primo u kawy...Stancold píše:aha, já spíš chtěl směřovat otázku na to, jestli není nějaký problém jako u Hondy myslím,že tam to maj čipovaní na klíči a ten pak stojí cca 800kč.Jestli to je u kaw takhle naklidek tak to skáknu k prvnímu hypermarketu
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
- Cowboycolo
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Nevim jak v HK, ale v Praze
jakekoliv klice (i ty ktere nikde jinde nedelaji) udelaji ve Vrsovicich na Moskevske ulici - fm. Renesance
Vito - zkousel jsem to treba v OC Chodov(nevim jak jinde), kde je velke klicnictvi a odkazal me prave na Moskevskou
Vito - zkousel jsem to treba v OC Chodov(nevim jak jinde), kde je velke klicnictvi a odkazal me prave na Moskevskou
ZX9R (01) - historie
CKC numero 779
CKC numero 779
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele: