Já jsem fakt magor, já se snad úplně zbláznil. V pátek jsem byl na převazu a doktor mi rozstříhal všechny puchejře zasypal mi to nějakým práškem a převázal. Pak mi nařídil abych s tím nechodil, pokud možno nohu co nejvýše, ledovat a nerozbalovat. Ale, už odpoledne se mi to začalo zhoršovat a bolet, takže obvaz šel hned dolů, už za dvě hoďky se to uklidnilo a pohoda. Na to abych s tím nechodil, by mě museli přivázat řetězem

. Po dalších deseti hodinách bez obvazu, se mi to výrazně začalo zlepšovat naprosto bez bolestí, včera před kvalifikací motoGP mě napadla bláznivá myšlenka, páč mě mamka uhání o to, abych vymaloval a přestavěl obývací pokoj, tak kdy bude lepší příležitost, než nyní kdy nemůžu jezdit

Tak po domluvě s mamkou, jsme se dali hned po kvalifikaci do práce. Dneska s přestávkou na závod 250 a motoGP jsme si mákli celej den a před dvěma hodinami nám v podstatě došla práce, takže celej obývák je komplet připravený na vyšmrncnutí konečnou barvou, kterou však musíme nechat zítra namíchat. Světe div se, ale barva bude zelená ve dvou odstínech, ale můj tuning nápad na logo Kawasaki, bohužel neprošel

A noha

Ta se hojí přímo před očima, to chození tu ránu celkem slušně prokrvuje, vůbec to nebolí, rána je celkem dobře osušená a pokud to někde praskne, tak se to ihned zalije krví a tvoří se kvalitní strup. V podstatě chodím pořád s bosou nohou a když jsem si cáknul barvu na ránu, tak jsem si ji opatrně opláchnul chlorovanou vodou, z kohoutku a naprostá pohoda.
Kdybych však dodržoval pokyny doktora, tak bych si ten víkend určitě protrpěl a možná bych se na tu nohu teď ani nemohl postavit. Nechápu proč by se ta rána měla dusit v obvazu a možná i mokvat a já nevím co ještě, a při zítřejším převazu by si mě doktor vychutnal tím, že by mi musel všechno strhat, vyčistit a vydesinfikovat. Takže zítra skočím k lékaři a řeknu mu "Pane doktore, hojí se to dobře, nešahejte na to, tady máte třicet korun a naschle v pátek."
Takže se omlouvám, že zanedbávám Technické fórum, ale zatím na to není čas.