kdyz to policajti nasli "tak se NEJEDNALO o papiry na miste" ? tomu nerozumim....jako ze to nechali fizlove bejt?ZdrahyZX9R píše:Pro pamětníky kteří navštívili srázek v Mohelnici, Kwaker to tenkrát na 6tce měl (na té co mu bohužel později nějaké kurvy ukradly). Koukali jsme na to, hezký to bylo... ale Jirka sám přiznal, že to nepoužívá (a to ještě když to policajti tenkrát našli, tak se nejednalo o papíry na místě)..
Držák SPZ
KLR 650
- farmář
- Ghostrider
protože pokud to nepoužíval, měl značku dole a to je v cajku
stejně jako můžu mít v autě klidně fanfáry,ale na silnici je nesmím použít... teoreticky nesmí být vozidlo vybaveno neschválenými doplňky.Ale nebránilo to ničemu, co by ho stálo papíry a odstavení vozidla, jak to chápu já. Já spíš pamatuji značky ohnuté a výmluvy...jedu z Mostu, to se asi ohnulo samo rychlostí , větrem na okruhu
a vše odstranitelné na místě bylo nepokutované. Kluci je měli na kolíbce a stačilo šáhnout za sebe za jízdy a překlopit.To mírné zahnutí krásně zneviditelnilo spodek značky. Já ji mám normálně, na mé motorce by to moc nenápadně nevypadalo.Ještě že nemám tu A4, ta by se asi ohnula sama 

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060