A bacha! Pročítal jsem plky o trajektu na ZRXOC, a kluci psali, že si vozí kurty a gumu na páčku přední brzdy (GUMICUK mezi vidle a boční stojan je taky dobré pro sichr), aby nebylo "vyděláno", na některých trajektech je kurtujou k podlaze, ale když je naloděno hodně biků, tak je prý problém...( samo, že záleží na počasí = když se jede po rybníku, tak pohoda, ale při vlnách...P.R.D.)Pavel Kys píše:KankX má zájem o loď, nevím jak a co má zajištěno, já nemám zatím taky nikde předplaceno. Raděj bych jel tunelem, ale pokud KankX nějak vymyslí tu loď, tak klidně jedu s ním. Nejlíp, kdyby jsme se netrhali a jeli všichni dohromady. KankXi, rozhodni to, ať v tom máme už jasno.
Kawasaki day: ace cafe, London.
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
AHA???!!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: AHA???!!!
666S999 píše:A bacha! Pročítal jsem plky o trajektu na ZRXOC, a kluci psali, že si vozí kurty a gumu na páčku přední brzdy (GUMICUK mezi vidle a boční stojan je taky dobré pro sichr), aby nebylo "vyděláno", na některých trajektech je kurtujou k podlaze, ale když je naloděno hodně biků, tak je prý problém...( samo, že záleží na počasí = když se jede po rybníku, tak pohoda, ale při vlnách...P.R.D.)Pavel Kys píše:KankX má zájem o loď, nevím jak a co má zajištěno, já nemám zatím taky nikde předplaceno. Raděj bych jel tunelem, ale pokud KankX nějak vymyslí tu loď, tak klidně jedu s ním. Nejlíp, kdyby jsme se netrhali a jeli všichni dohromady. KankXi, rozhodni to, ať v tom máme už jasno.

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
v TOM je problém!
neakceptují platby převodem z účtu, za tunel se platí kartou, která slouží zároveň při odbavování jako "průkaz", je to o bezpečnostních důvodech...takže nevím, jak provézt platbu z jedné karty na 3 motorky...protože: karta se strčí do čtečky a zadáš tam svůj rezervační kód a ono Tě to pustí k odbavení... proptával jsem to na "informacích tunnelu" , ale ještě se nozvali...
TOŽ TAK...
TOŽ TAK...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Kuba
- Ghostrider
Re: v TOM je problém!
kurňa borci, pořád řešíte čím pojedete a že se nechcete trhat, ale já i Chosé už máme zaplacený tunel.666S999 píše:neakceptují platby převodem z účtu, za tunel se platí kartou, která slouží zároveň při odbavování jako "průkaz", je to o bezpečnostních důvodech...takže nevím, jak provézt platbu z jedné karty na 3 motorky...protože: karta se strčí do čtečky a zadáš tam svůj rezervační kód a ono Tě to pustí k odbavení... proptával jsem to na "informacích tunnelu" , ale ještě se nozvali...
TOŽ TAK...
Co se týká cesty tam, dodávkou pojedu jen v krajním případě, tzn, že pokud neseženu nikoho kdo pojede taky po vlastní ose. Tudíž pokud King pojede, tak chce po vlastní ose a v tom případě pojedu taky po vlastní ose. pokud King nepojede, jedu s váma dodávkou. Čas se nám krátí a je potřeba se rozhodnout, ale jaký je rozdíl sedět na motorce a frčet si 150, nebo sedět namačkaný v třímístné dodávce jedoucí 90 km/h.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: v TOM je problém!
ja uz temer nic neresimKuba ZRX píše:kurňa borci, pořád řešíte čím pojedete a že se nechcete trhat, ale já i Chosé už máme zaplacený tunel.666S999 píše:neakceptují platby převodem z účtu, za tunel se platí kartou, která slouží zároveň při odbavování jako "průkaz", je to o bezpečnostních důvodech...takže nevím, jak provézt platbu z jedné karty na 3 motorky...protože: karta se strčí do čtečky a zadáš tam svůj rezervační kód a ono Tě to pustí k odbavení... proptával jsem to na "informacích tunnelu" , ale ještě se nozvali...
TOŽ TAK...
Co se týká cesty tam, dodávkou pojedu jen v krajním případě, tzn, že pokud neseženu nikoho kdo pojede taky po vlastní ose. Tudíž pokud King pojede, tak chce po vlastní ose a v tom případě pojedu taky po vlastní ose. pokud King nepojede, jedu s váma dodávkou. Čas se nám krátí a je potřeba se rozhodnout, ale jaký je rozdíl sedět na motorce a frčet si 150, nebo sedět namačkaný v třímístné dodávce jedoucí 90 km/h.

Co se jizdy tam tyka, tak frcet v dodavce je pro me lepsi ze dvou duvodu... 1.nebude mi vadit pripadne hnusne pocasi 2.budu si moc sebou vzit v pohode vic veci 3."nejdulezitejsi" pristi tyden davam nove PNEU (NEW model Dunlop) a rad bych vyzkousel jak se na nich jezdi a ne ze se vratim s odrovnanejma jebkama na placato

Cas se krati, nevim jestli je reservacka nutna, jestli by se tam nedalo prijet a koupit jizdenku na miste? Co na to Pavel Kys???
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak Pavle jak to udelame s tou rezervackou? ...skoro si myslim ze by nemel byt problem koupit listky v sobotu az tam dorazime, at mi nikdo nerika ze se musi clovek objednavat mesic predem jinak se do Anglie ani pak z ni zpatky nedostane. Prinejhorsim bude volny nejaky ve 4 hod. rano...
jinak tady male info o ceste tunelem http://anglictina.kytara.cz/anglie/trajekt-eurotunel/
a jeste tady http://www.visitbritain.cz/travel-and-t ... unnel.aspx
pripadne mozno zkusit objednat pres Cedok http://www.letenkycedok.cz/business/lod ... 0Eurotunel

jinak tady male info o ceste tunelem http://anglictina.kytara.cz/anglie/trajekt-eurotunel/
a jeste tady http://www.visitbritain.cz/travel-and-t ... unnel.aspx
pripadne mozno zkusit objednat pres Cedok http://www.letenkycedok.cz/business/lod ... 0Eurotunel
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
IMPORTANT:
- The card used for payment must be presented by the cardholder on arrival at Check-In.
- 'E-cards' are not accepted.
Card type:Visa, Visa Elektron, Visa Delta, Master Card, American Express, Maestro.
Výše je uvedeno: Karta použitá pro platbu musí být ukázána držitelem karty při příjezdu na Odbavení.
E-karty nejsou akceptovány.
Karty které přijímají:
Takže, v čem je problém? Jestli máte jednu z těhle, tak to zkuste a bude. Zavolejte Kubovi a on Vám poradí...jak se projít platbou, event dejte vydělat ČEDOKU.
Klidně zkusím zaplatit mojí kartou další odjezd, ale v případě potíží si nechci nabouchat ticket do trenek...byla by to Vaše rýže...tak jak?
- The card used for payment must be presented by the cardholder on arrival at Check-In.
- 'E-cards' are not accepted.
Card type:Visa, Visa Elektron, Visa Delta, Master Card, American Express, Maestro.
Výše je uvedeno: Karta použitá pro platbu musí být ukázána držitelem karty při příjezdu na Odbavení.
E-karty nejsou akceptovány.
Karty které přijímají:
Takže, v čem je problém? Jestli máte jednu z těhle, tak to zkuste a bude. Zavolejte Kubovi a on Vám poradí...jak se projít platbou, event dejte vydělat ČEDOKU.
Klidně zkusím zaplatit mojí kartou další odjezd, ale v případě potíží si nechci nabouchat ticket do trenek...byla by to Vaše rýže...tak jak?
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Já už do toho nemám co kecat, protože jsem odpadl, ale nedá mi to. Kurva pánové:Pavel Kys píše:Kubo, prověř toho Kinga jestli teda jedete po ose nebo v dodávce, ať máme jasno. Pokud pojedu sám s KankXem a povezu 6S9 rexe, tak si nebudu pujčovat velkou dodávku ale vše vymyslím jinak.
1. vysvětlete mi co nechápete na tom, že pro KanXe je ze zdravotních důvodů tunel utrpení a né fajn zážitek ?? A je blbost aby jel trajektem sám, tak je zcela logické že Pavel pojede trajektem taky. Mě to přijde jasné, prosté a jednoduché.
2. rozvedu co výše píše Pavel: myslím že cca 10 dní před odjezdem by se dalo jasně říct jedu - nejedu resp. jedu autem - nejedu autem, tak aby se Pavel mohl zařídit se sháněním vhodného tunového vozíku na tři motorky nebo abych já mohl odvolat/potvrdit kámošovi že opravdu chceme tu dodávku (dneska mi volal jestli to platí že ji po něm někdo chce, takže ji pořád blokuji). Tak.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- Kuba
- Ghostrider
a je to rozseknuté, Pavel Kys a Kanx pojedou autem s vozíkem a berou Chosého motorku, dále pokračují trajektem
já jedu po vlastní ose a následně tunelem s Chosém (autem nepojedu)
V případě že já nepojedu, tak nejsem na nikoho vázán a nic tak neohrozím
zda jede King nevím, ale asi néé a a pokud ano, tak určo nepojede dodávkou
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
vše OK!
Tak dnes vše rozseknuto, paráda!!!Kuba ZRX píše:a je to rozseknuté, Pavel Kys a Kanx pojedou autem s vozíkem a berou Chosého motorku, dále pokračují trajektem

Všechny zdraví Chozé!!!
P.S.: Mám radost, že jede "dvorní" fotograf KankX, to bude nálož do galerie (zvlášť pro Martyho - obdivovatele vykopávek

jó, letos to bude s námi...:http://www.zrxocphotos.com/main.php
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Kuba
- Ghostrider
Re: vše OK!
asi budu v Calais, po těch 1300 km si rád dalších 200 tam A 200 zpět nechám na jindy666S999 píše:Tak dnes vše rozseknuto, paráda!!!Kuba ZRX píše:a je to rozseknuté, Pavel Kys a Kanx pojedou autem s vozíkem a berou Chosého motorku, dále pokračují trajektem
zda jede King nevím, ale asi néé a a pokud ano, tak určo nepojede dodávkou![]()
, Kubo Tobě držím palce za počasí! Budeš spát u mne, nebo s kluky v Calais? Dej vědět!
Všechny zdraví Chozé!!!
P.S.: Mám radost, že jede "dvorní" fotograf KankX, to bude nálož do galerie (zvlášť pro Martyho - obdivovatele vykopávek![]()
![]()
![]()
)
jó, letos to bude s námi...:http://www.zrxocphotos.com/main.php

CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Prejezd Eurotunelem 2
Vazeni, co se tyce prezentace platebnich karet pri prijezdu na terminal, vim, ze neco takoveho je na strankach Eurotunelu uvedeno, nicmene jsem se s tim nikdy nesetkal a po pravde si ani neumim predstavit, jak by se to provadelo, protoze system umoznuje rezervaci nekolika aut nebo motocyklu najednou. Jak jsem jiz rekl drive, je treba jen referencni cislo rezervace pri prijezdu. Toto cislo se zada do pocitace prez dotykovou obrazovku. Na konci celeho procesu je vytisknuta jizdenka s patricnym pismenem, podle ktereho probiha boarding. No a pak, samozrejme, ID. Pas nebo obcanka. Jizdenku je take mozne koupit primo na miste, ale je to drazsi a nedelal bych to. Idealni je prejezd v nocnich hodinach. Idealni=nejlevnejsi. Pokud dorazite do Calais o neco driv, a pokud je ve vlaku misto, je mozne jet drivejsim vlakem bez dalsich prirazek (vetsinou. Nekdy to neklapne, coz se mi uz taky stalo a platil'sem plne jizdne za drivejsi vlak). Pak uz je to sranda. Po M20 smer Londyn. Hlavne po leve a na dalnici max 70mil v hodine. Bacha na speed kamery. Bile pruhy napric uprostred jizdniho pruhu znamenaji nebezpeci a tolerance je minimalni. No a policajti tu casto pouzivaji Vascar. Kdyz se stane pruser, je lepsi bejt na ne hodnej. S ceskym ridicakem uz me nechali odjet bez bodu a bez pokuty, ale ne vzdycky to musi vyjit. Pokud vas chytne kamera, je vymalovano. Hodne stesti a pokud vse dobre pujde, see you in London.