Nechci strašit, ale na brzdiče se prodávají speciální barvy (mají je v kdejakém tuzerském šopíku) Vypadá to krásně, ale těch teplot a mechanického otěru bych se trochu bál. Držím palce, ať moje sýčkování zůstane v teoretické roviněCzert ZRX píše:Já vím!!!! Ale nějako mě barva z modelu 97 přišla fádní a tak jsem si řekl,že 6ti pístky potřebují jinou parádu!
Mno uvidíme je to vzané základem pak 3 vrstvy zlaté+ 2 vrstvy laku,uvidíme co to provede až se projedu!
ZRX II
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Pavel psal,že ho vydražili na Ebay.Teď je tam za vyvolávačku 719 USD.Záleží na tom,kolik je zrovna zájemců+nějaká ta doprava.... A to je on...DoktorZRX píše:Pavle, pošli fotku a za kolik byl

Podle toho,co Pavel psal,tak ho ještě nemá,je na cestě....
Ale Pavle,obávám se ,že až pojedeš do Rakouska a budeš "přehazovat",tak se asi bude muset jednat o koncovku i se svody....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- Czert ZRX
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Původně byly hnusně šedé,tak jsem neměl co dělat a doma jsem měl jen tuto zlatku a trochu základu,na Mělníku jsem sehnal jen modrou a červenou barvu přímo na brzdy!
Mno tak jsem zaimproyzoval a uvidíme jak to dopadne!
Jinak Pepku pěknej kousek,přesně podle mýho gusta!!
S úpravami jsem začal pozdě,ale můj termín dostavby je Skalka takže se usilovně pracuje na více frontách a uvidim co se stihne,ale i kdybych měl na Skalku přijet po zadním tak přijedu na Biku!

Mno tak jsem zaimproyzoval a uvidíme jak to dopadne!
Jinak Pepku pěknej kousek,přesně podle mýho gusta!!
S úpravami jsem začal pozdě,ale můj termín dostavby je Skalka takže se usilovně pracuje na více frontách a uvidim co se stihne,ale i kdybych měl na Skalku přijet po zadním tak přijedu na Biku!
--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
-
Pavel ZRX
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Jenom koncovku, svody nechám Kerker, jen musím vyrobit redukci mezi orig. tlumič a svody Kerker. To budu asi potřebovat nějaký rozstřelený origo svody, klidně i černý, jen konec s přírubou.milda píše:Pavel psal,že ho vydražili na Ebay.Teď je tam za vyvolávačku 719 USD.Záleží na tom,kolik je zrovna zájemců+nějaká ta doprava.... A to je on...DoktorZRX píše:Pavle, pošli fotku a za kolik byl
Podle toho,co Pavel psal,tak ho ještě nemá,je na cestě....
Ale Pavle,obávám se ,že až pojedeš do Rakouska a budeš "přehazovat",tak se asi bude muset jednat o koncovku i se svody....
ZRX 1200 R
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím(teda spíš vím),že takovouhle redukci Ti vyrobí každej zámečník.To je určitě lepší řešení než měnit i svody!!Pavel Kys píše:
Jenom koncovku, svody nechám Kerker, jen musím vyrobit redukci mezi orig. tlumič a svody Kerker. To budu asi potřebovat nějaký rozstřelený origo svody, klidně i černý, jen konec s přírubou.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
-
Pavel ZRX
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
V černé barvě ten mezikus zmáknu sám, teda pokud to bude bez ohybu trubky. Jinak zkusím ten Creptus, tam by mohli udělat i tlumící vložku.milda píše:Já si myslím(teda spíš vím),že takovouhle redukci Ti vyrobí každej zámečník.To je určitě lepší řešení než měnit i svody!!Pavel Kys píše:
Jenom koncovku, svody nechám Kerker, jen musím vyrobit redukci mezi orig. tlumič a svody Kerker. To budu asi potřebovat nějaký rozstřelený origo svody, klidně i černý, jen konec s přírubou.
ZRX 1200 R
Re: REX:
chosssssseeeee nema chybu...nadherny stroj...JEN MI REKNETE KDE SA DAJI KOUPIT...to jsou krasne masiny...nevim proc jen vy mate takove obyc plecky
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!