Brněnský okruh - rekonstrukce povrchu
psal jsi mi nejak kolem 2:06 ne ?????KankX píše:schvalne kouknu kolik jsem delal Brno s Alfou... uz si to bohuzel nepamatuji, ale mam dost videi ze kterich se to da odecist. Pokud bych vsak udelal horsi cas jak Felda, tak to abych sel snad vratit papiry...
jestli se dobre pamatuji ne ????

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Kuba
- Ghostrider
no nevím, Schwantzovka bude super, ale co potom to stoupání, já jezdím jen dolůSONY píše:jj slyšel sem - du do toho s Davidem Pantučkem. Jedeš taky?Kuba ZRX píše:v páteční večery budou na okruhu jezdit lidi na in-line bruslích, to budou časy na koloSchwantzovka by mohla byt zajimavá

nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Kuba ZRX píše:no nevím, Schwantzovka bude super, ale co potom to stoupání, já jezdím jen dolůSONY píše:jj slyšel sem - du do toho s Davidem Pantučkem. Jedeš taky?Kuba ZRX píše:v páteční večery budou na okruhu jezdit lidi na in-line bruslích, to budou časy na koloSchwantzovka by mohla byt zajimavá
(ještě je varianta, že tam bude někdo provozovat lanovku

možná by bylo dobrý jet jen po tu Schwantz. pak brusle sundat a jít přez plot na stadec. - nájezd ta dvojtá na stadec bude taky peklo

Momentálně bez moto 
Pisledni mooto: ZX7R 2002

- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem konecne vystrachal to video o kterem jsem se zminoval na predchozi strance a zjistil jsem ze uz je to pekne davno (r.2000) a cas tam mam slabych 2:36 (Alfa Romeo 1.7 16V trvaly nahon 4x4) ale to bude asi tim, ze jsem mel na palube navigatora s kamerou a bal se o jeho zdravi 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
tak to je luxusní čas. kolik tam máš na biku?KankX píše:tak jsem konecne vystrachal to video o kterem jsem se zminoval na predchozi strance a zjistil jsem ze uz je to pekne davno (r.2000) a cas tam mam slabych 2:36 (Alfa Romeo 1.7 16V trvaly nahon 4x4) ale to bude asi tim, ze jsem mel na palube navigatora s kamerou a bal se o jeho zdravi
Momentálně bez moto 

- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem to hodil na YOUTUBE... muzete se pokochat jak se klopi zatacky v aute
http://www.youtube.com/watch?v=c7C-UL7T4Pg

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
na biku jsem bohuzel v Brne nikdy nejelSONY píše:tak to je luxusní čas. kolik tam máš na biku?KankX píše:tak jsem konecne vystrachal to video o kterem jsem se zminoval na predchozi strance a zjistil jsem ze uz je to pekne davno (r.2000) a cas tam mam slabych 2:36 (Alfa Romeo 1.7 16V trvaly nahon 4x4) ale to bude asi tim, ze jsem mel na palube navigatora s kamerou a bal se o jeho zdravi

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně jsi tu Alfičku povodil, ta čtyřkola asi byla znát, koukal jsem že jsi ostatním celkem dával a ten borec co na stadionu dal hodiny ti jí mohl jen závidět. Vezl jsi dva lidi navíc to máš dalších 10s dolůKankX píše:tak jsem to hodil na YOUTUBE... muzete se pokochat jak se klopi zatacky v autehttp://www.youtube.com/watch?v=c7C-UL7T4Pg

Pro Alfu mám slabost a tahle tvoje verze je pěkě vostrý peklo. Už ji asi nemáš co.
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
- DoktorZRX
- Ghostrider
Dobrá jízdaKankX píše:tak jsem to hodil na YOUTUBE... muzete se pokochat jak se klopi zatacky v autehttp://www.youtube.com/watch?v=c7C-UL7T4Pg

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160