Kawasaki day: ace cafe, London.
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
sakra!
Marku+Fanušu, škoda...Pavel Kys píše:Do hajzlu, zase čára přes rozpočet. Něco snad vymyslíme.

mě vyřadí jen nemocnice, i kdybych jel zpět do CZ pro Rexe, tak JEDU.
Jen mi dejte včas vědět, abych si sehnal bus nazpět. Tunel mám placenej...takže Kubo, a Pavle, CO DÁL?
(krom toho, že Vám držím palce?)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Kuba
- Ghostrider
tak teda,
varianta 1:
Kys + Kanx + Kuba pojedem dodávkou s vozíkem a vezmem Chosého rexe (to v případě, že nepojede KING)
varianta 2 :
King a já pojedem po vlastní ose a ostatní vezmou dodávku a Chosého rexe (to v případě že pojede King)
(já se dodávce budu bránit maximálně dlouho)
varianta 3:
pojedu jen já a to bude muset Chosé do Česka pro rexe (budeš se Chozé v tomto případě vracet do ČR,
nebo budeš zůstávat tam)
varianta 1:
Kys + Kanx + Kuba pojedem dodávkou s vozíkem a vezmem Chosého rexe (to v případě, že nepojede KING)
varianta 2 :
King a já pojedem po vlastní ose a ostatní vezmou dodávku a Chosého rexe (to v případě že pojede King)
varianta 3:
pojedu jen já a to bude muset Chosé do Česka pro rexe (budeš se Chozé v tomto případě vracet do ČR,
nebo budeš zůstávat tam)
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Jsem rád že Kuba pokračuje v organizaci. Vozík a kurtny máte samozřejmě plně k dispozici, mou asistenci před cestou taky. Třeba pokud bude potřeba dovézt Chosého rexe ve čtrvtek do Brna atd... Máte k dispozici dodávku?? Pokud ne, můžu se zkusit zeptat na tu co jsem měl domluvenou, ale nic neslibuju, bylo to od kamaráda, nevím jestli bude ochoten ji půjčit "cizím".
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...ja bohuzel v organizaci nemohu pokracovat, protoze mi chybi par dulezitych veci
timpadem jsem odkazany na "druhe" U me zadna zmena, plati vse co jsem napsal v predchozich prispevcich. Pro jistotu zopakuji, nemam kouli, do auta se mi Rex nevejde, po ose z CR nejedu. To byla negativa a ted pozitiva, stale jsem naladen, volno mam zajistene, fotaky pripravene...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Pro nasati atmosfery:
http://www.youtube.com/watch?v=PwLDIG8wsgQ
Rexe sem tam sice nevidel, ale z Ice Cafe to je a kawicky tam taky jsou.... a ten ninja na zaver je taky stylovej
Rexe sem tam sice nevidel, ale z Ice Cafe to je a kawicky tam taky jsou.... a ten ninja na zaver je taky stylovej

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
když nebude zbytí...
Varianta 3: pojedu z NL zpět jen pro Rexe na otočku...dejte mi vědět včas, abych si zajistil dopravu do ČR...radši bych byl, kdybyste ho dovezli, PROSÍM!!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Kuba
- Ghostrider
ty voléé, takové machrovinky za plného provozu.......Elvis. píše:Pro nasati atmosfery:
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Kuba
- Ghostrider
Re: když nebude zbytí...
snažíme se řešíme, vydrž Prťko Brťko666S999 píše:Varianta 3: pojedu z NL zpět jen pro Rexe na otočku...dejte mi vědět včas, abych si zajistil dopravu do ČR...radši bych byl, kdybyste ho dovezli, PROSÍM!!!
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Mluvil jsem s majitelem dodávky, je ochoten ji půjčit i "cizím", chce cca 1,5 Kč/km. Pokud budete mít zájem stačí říct. Dodávka je v Břeclavě, zajel bych pro ni ve čtvrtek, po cestě naložil Choseho rexe, v pátek by se naložil Kuborex a Pavlorex (jeden na vozík) a večer můžete mazat. Po cestě přiberete Kanxe a v sobotu jste u Chosého. S dodávkou s mým vozíkem můžete jet i s ř.p. sk B bez E, takže pohoda, můžete se střídat všichni.Kuba ZRX píše:tak teda,
varianta 1:
varianta 2 :
varianta 3:
nebo budeš zůstávat tam)
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Marku, dík za pomoc se sehnáním dodávky, já jsem nic levnějšího zatím nesehnal, tak to asi budeme muset vzít. V půjčovně to vyjde jednou tolik. Kubo, zkoušel ses zeptat na tu velkou dodávku, co do ní vejdou 4 motorky?marek píše:Mluvil jsem s majitelem dodávky, je ochoten ji půjčit i "cizím", chce cca 1,5 Kč/km. Pokud budete mít zájem stačí říct. Dodávka je v Břeclavě, zajel bych pro ni ve čtvrtek, po cestě naložil Choseho rexe, v pátek by se naložil Kuborex a Pavlorex (jeden na vozík) a večer můžete mazat. Po cestě přiberete Kanxe a v sobotu jste u Chosého. S dodávkou s mým vozíkem můžete jet i s ř.p. sk B bez E, takže pohoda, můžete se střídat všichni.Kuba ZRX píše:tak teda,
varianta 1:
varianta 2 :
varianta 3:
nebo budeš zůstávat tam)
ZRX 1200 R
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Marku, kráááása!
Doufám, že TO klapne! Benzín+rent připlácím bez debat! A jak všici jedete? Trajekt, nebo tunel??? Máte zaplaceno?marek píše:Mluvil jsem s majitelem dodávky, je ochoten ji půjčit i "cizím", chce cca 1,5 Kč/km. Pokud budete mít zájem stačí říct. Dodávka je v Břeclavě, zajel bych pro ni ve čtvrtek, po cestě naložil Choseho rexe, v pátek by se naložil Kuborex a Pavlorex (jeden na vozík) a večer můžete mazat. Po cestě přiberete Kanxe a v sobotu jste u Chosého. S dodávkou s mým vozíkem můžete jet i s ř.p. sk B bez E, takže pohoda, můžete se střídat všichni.Kuba ZRX píše:tak teda,
varianta 1:
varianta 2 :
varianta 3:
nebo budeš zůstávat tam)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______