NAHRADNI DILY
- Gigantus
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
NAHRADNI DILY
Zdar
Nemate nekdo kontakt na nekoho kdo by mi sehnal za rozumny peniz nosnik leve stupacky na Zx9R, r.v. 98? Vcera mi za jizdy mrdnul asi ve 130 a upadla mi stupacka-mel jsem stesti. (parchant predchozi majitel to nekde zlomil a nechal neodborne opravit). SHANIM NUTNE A SPECHA. DIKY ZA INFO!
Nemate nekdo kontakt na nekoho kdo by mi sehnal za rozumny peniz nosnik leve stupacky na Zx9R, r.v. 98? Vcera mi za jizdy mrdnul asi ve 130 a upadla mi stupacka-mel jsem stesti. (parchant predchozi majitel to nekde zlomil a nechal neodborne opravit). SHANIM NUTNE A SPECHA. DIKY ZA INFO!
MAM NEW MOTO.KAWA TO NENI-BYLO MI S VAMA FAJN KLUCI !MUJ ANDEL LITA STEJNE RYCHLA JAKO JA JEZDIM!
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Pepek_ZX9R
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Pepek_ZX9R
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Radim ZX9R
Držák stupačky
http://www.primotorbike.com/M/index.htm Inzerujou levou stupacku,tak snad to bude i s držákem.
Radim ZX9R
- BOB
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Praskla mi prava stejne jako tobe,ale nastesti jen pri odjezdu od benzinky. Komplet jsem to prodal do www.motopikna.cz a koupil si u nich komplet nove stupacky. Tak se mu zkus ozvat a poptat se. Mozna to jeste ma.
ZX-9R 2002
CKC #41
CKC #41
- Gigantus
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak chlapi-nevarte to. Jde o vase zivoty kua. Jebnout mi to v zatacce tak fakt nevim.Pokud to praskne,tak kupte novy.TEN KRETEN CO TO MEL PREDEMNOU TO ZAVARIL(a nebylo to videt-ze zadni strany za stupackou)A BYLO TO KREHKE JAK SKLO-MALEM JSEM NA TO DOPLATIL.
MAM NEW MOTO.KAWA TO NENI-BYLO MI S VAMA FAJN KLUCI !MUJ ANDEL LITA STEJNE RYCHLA JAKO JA JEZDIM!
olejoví chladič
Zdar lidi. Nutně scháním olejoví chladič na zxr 400. Nevíte kde ho splašit a za kolik?
Zx9-R r.v.99 105kw*Lucifers Czech "devítka je super, ale chci desítku"