Jestli musí být do Anglie pas tak jsem mimo. Jesti stačí nová občanka tak jsem ready.Kuba ZRX píše:díky za infoddaaannnn píše:Prejezd trva 35 min. Motorky se nijak zvlast neupevnuji. Vlak se pohybuje velice klidne. Staci bocni stojan a zarazena jednicka. Krome zachodu neni kam jit, ja vetsinou zkousim na moment usnout na podlaze vedle motorky. Skoda, ze je ta akce v nedeli. Mam to do Londyna 80 mil, ale pracovni vytizeni temer neunosne. S tim prejezdem Kanalu neni vazne treba si lamat hlavu. Jen mit po ruce reference number pri prijezdu (probiha to samoobsluzne pres dotykovou obrazovku) a pas. Na kontinentu jsem byl na motocyklu nescetnekrat, takze pokud by bylo treba zjistit neco vic.....
Kawasaki day: ace cafe, London.
Re: Na moto Eurotunelem
KING ZRX 1200 "03"
148 CKC
148 CKC
Re: Na moto Eurotunelem
Jestli musí být do Anglie pas tak jsem mimo. Jesti stačí nová občanka tak jsem ready.Kuba ZRX píše:díky za infoddaaannnn píše:Prejezd trva 35 min. Motorky se nijak zvlast neupevnuji. Vlak se pohybuje velice klidne. Staci bocni stojan a zarazena jednicka. Krome zachodu neni kam jit, ja vetsinou zkousim na moment usnout na podlaze vedle motorky. Skoda, ze je ta akce v nedeli. Mam to do Londyna 80 mil, ale pracovni vytizeni temer neunosne. S tim prejezdem Kanalu neni vazne treba si lamat hlavu. Jen mit po ruce reference number pri prijezdu (probiha to samoobsluzne pres dotykovou obrazovku) a pas. Na kontinentu jsem byl na motocyklu nescetnekrat, takze pokud by bylo treba zjistit neco vic.....
KING ZRX 1200 "03"
148 CKC
148 CKC
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
info:
1)předběžně jsem zamluvil nocleh...ze soboty na neděli a z neděle na pondělí...pište PM kdo chce!!! Aby to bylo na tuty!
2) klapne to s odvozem mýho Rexe? (abych na poslední chvíli neřešil "vlastní osu", díky za rychlé "rozseknutí")
3) z Eurotunnel.com se mi stále ještě neozvali, ale ddaaannnn, to napsal dost jasně...
Napište, jak pojedete, definitivní rozhodnutí! PM domluvíme další detaily!
2) klapne to s odvozem mýho Rexe? (abych na poslední chvíli neřešil "vlastní osu", díky za rychlé "rozseknutí")
3) z Eurotunnel.com se mi stále ještě neozvali, ale ddaaannnn, to napsal dost jasně...

Napište, jak pojedete, definitivní rozhodnutí! PM domluvíme další detaily!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
hmmmm...
takže "šachová partie" až do konce? to snad ne?KankX píše:u me je to stale stejne... po ose nejedu a kouli nemam, takze jsem "zavisly" na nekom kdo bude mit pro me misto
Pavel utáhne vozík s dvouma motorkama a sám nepojede...tedy logicky jedete SPOLU...!
Co další??? Jak Marek, Kuba, King...(Doktore je mi líto, že...)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Vše okolo dopravy jsme s Markem probírali. Dohodli jsme se, že pojedeme dodávkou ve třech - Marek, KankX a já. Do dodávky vejdou 2ks ZRX, na vozík další 2ks. Takže rexe 666S999 přivezeme k tunelu. To ubytko co 666S999 nabízí je od kanálu cca 200km, já bych byl pro ubytování kousek od tunelu, klidně i chatku v kempu.
ZRX 1200 R
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Supr! Kluci, Wayne se ptal, jak s Ace, takže paráda! Děkuji za "potah" Eddieho! Vše co budete chtít upřesnit, písněte na PM!Pavel Kys píše:Vše okolo dopravy jsme s Markem probírali. Dohodli jsme se, že pojedeme dodávkou ve třech - Marek, KankX a já. Do dodávky vejdou 2ks ZRX, na vozík další 2ks. Takže rexe 666S999 přivezeme k tunelu. To ubytko co 666S999 nabízí je od kanálu cca 200km, já bych byl pro ubytování kousek od tunelu, klidně i chatku v kempu.
Pavle! Co rezervace tunelu (nebo trajektu), je vše OK???
Mějte se fajn!
Chozé
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Jj, jak psal Pavel. Druhá varianta je moje auto a hangr na který dáme 4 moto. Mimochodem, Chosé, jak se dostaneš za náma k tunelu? Nebo pro Tebe máme v sobotu večer přijet? A já teda zatím nemám úplně jasno co povolí doktor (myslím doktor jako doktor, né doktor jako Doktor) mému kolenu. Takže pořád otazníček.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Dík za reakce!
1) Marku, přeju nejlepší hojení + Doktorův verdiktmarek píše:Jj, jak psal Pavel. Druhá varianta je moje auto a hangr na který dáme 4 moto. Mimochodem, Chosé, jak se dostaneš za náma k tunelu? Nebo pro Tebe máme v sobotu večer přijet? A já teda zatím nemám úplně jasno co povolí doktor (myslím doktor jako doktor, né doktor jako Doktor) mému kolenu. Takže pořád otazníček.
2) dojel a počkal bych na Vás někde na cestě, složili bychom moto z vleku...přespal bych "doma" a brzy ráno vyrazil k Tunelu.
NEBO: Kdyby Vám nevadila zajížďka, tak dojet za mnou, vzal bych si věci, přespal s Vámi u tunelu, alespoň by to poránu nebyl takový "záhul".
Dám každopádně na Vás, podřídím se aktuálním podmínkám!
3) Ještě jednou dík za pomoc!
Mějte se všici fajn! Zdraví Josef.
P.S.: když budete cestou kontrolovat motorky, dofoukněte mi kola...pls...

Posílal jsem Kubovi meila.( další detaily po PM/meil )
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Tak. Doktor k mojí noze: ještě týden vůbec nedošlapovat, pak pomalu začít přenášet váhu ale max na 50%, pořád 2 berle, pořád velká ortéza, kontrola 30.4. Z toho mi jednoznačně plyne že se Londýna ke své velké lítosti nezúčastním
. Kurva. A zrovna tak je to asi v prdeli s prospeedama 30.4. - 1.5.

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- Kuba
- Ghostrider
kurva píča jebat.......marek píše:Tak. Doktor k mojí noze: ještě týden vůbec nedošlapovat, pak pomalu začít přenášet váhu ale max na 50%, pořád 2 berle, pořád velká ortéza, kontrola 30.4. Z toho mi jednoznačně plyne že se Londýna ke své velké lítosti nezúčastním![]()
. Kurva. A zrovna tak je to asi v prdeli s prospeedama 30.4. - 1.5.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R