Příspěvek
od Zubr » stř bře 26, 2008 02:54:34
Podle mě vymejšlej hovadiny, který se naprosto minou účinkem.
Já kdybych měl navrhnout novelu zákona, tak bych prohlédnul nabídku kvalitních motocyklů pro začínající jezdce na našem trhu a podle toho vytvořit nějaké pravidla.
od 15 moto 50cm OPRAVA místo 45km/hod bych povolil limit 65-70km/h, kvůli rychlejším starším strojům a taky kvůli bezpečnosti jízdy po městě.
od 16 A1 moto 150cm a max. 15kw
od 19 A/omezená = zákaz jakéhokoliv škrcení motocyklů a nominoval bych tyto parametry:
jednoválce do 660cm3 a max. 45kw
dvouválce do 510cm3 a max. 45kw
čtyřválce do 410cm3 a max. 45kw
(těch 10cm navíc je pro ty blbouny, který by nechtěli uznat moto které by mělo byť jen o jeden cm3 na víc)
Myslím, že v těchto kategoriích jsou v nabídce velmi dobré stroje vhodné právě těmto začátečníkům a výkon 45kw je pořád na celkem rozumné úrovni a pro přechod do neomezené kategorie ideální.
příklady moto v těchto třídách:
jednoválce: téměř všechny
dvouválce: Honda cbf 250, cbf500 / Kawa ninja 250r, er5, gpz500 / Sůza gs500 / Yuki Darker400(čopr) / velmi pestrá nabídka všelijakých skůtrů / mezi ojetinami se také najde velké množství vhodných moto
čtyřválce: na Japonském trhu jsou velmi oblíbené čtyřstovky, nějaké exempláře se najdou i u nás, a já si myslím, že kdyby naši dovozci japonských motorek projevily o tyto stroje zájem, tak by určitě nebyl problém je sem dovážet. Od roku 1990 se vyráběli stroje ZXR400R, FZR400R, VFR400R, GSXR400R, CBR400R, ZXR250R, Zephyr400, CB-1(400cm3), bandit 400 v Japonsku mají tyto stroje asi 34kw a stroje vyvezené do světa 44kw.
od 22 A neomezený, ale s podmínkou, že řidič musí mít 3roky předešlou skupinu (to znamená, že když si bude někdo dělat řidičský průkaz třeba v 35letech, tak by musel nejdříve odjezdit 3roky předchozí skupiny a neomezený by měl až v 38 )
Skupina A neomezená by byla po třech letech udělena automaticky bez žádných zkoušek a dalších finančních výdajů.
Myslím, že by mladí jezdci už neměli možnost obcházet zákon, pouze papírovým škrcením šestek a litrů, což by značně přispělo ke snížení nehodovosti. Starší jezdci, kteří s nulovými zkušennostmi sedají na nejsilnější stroje by byly donuceni nejprve osedlat slabší mašiny a naučit se jezdit (a možná by někteří zjistily, že jim tyto výkony motocyklů docela stačí a přesedlávali by jen na stroje typu SV650,ER6n, Versys650, bandit650,CBF600 atd.). Výběr motocyklů by byl dostatečný.
V našem státě není nikdo na tech.stanicích schopen zkontrolovat seškrcení moto.A mladí jezdci si neuvědomují jaké riziko jim hrozí pokud se při jejich nezaviněné nehodě, při které dojde k úmrtí některého z účastníků, přijde znaleckou expertýzou na to, že není moto seškrcené, tak automaticky padá vina na mladého motorkáře a to je průser.
Toť můj názor, protože 25kw je naprostá hovadina, neexistují vhodné moto a je nutné seškrcovat. Škrtit litrovou mašinu, nebo 750tky a 6stky je naprosto absurdní.
Naposledy upravil(a)
Zubr dne stř bře 26, 2008 13:08:23, celkem upraveno 2 x.
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní