Mam na vas velkou prosbu.
Potreboval bych kdyby mi z vas nekdo vyfotil tu vyfukovou trubku (vnitrek) co se zasune kouskem jakoby do ladaku nebo origo vyfuku tak vyfotit jakoby tu diru zda v ni neco je nebo je durch(steny hladke). Mam ted v garazi ZX9R rv99 a pri sundani vyfuku (koncovky) kdyz se podivam do te trubky tak hned pri vyusteni tam je do te trubky jakoby narazena dalsi mensi trubka restriktor-katalizator (dalsi dirkovana trubka podobna co je v ladaku) a nejde mi to vyrazit ven.
Proto se ptam zda je to tam normalni.
Pisnite zda kdo jste menil za ladak zda si neceho nevsiml.
Diky vsem.
Majitele ZX9R rv.98-99 prosim sem.
Re: Majitele ZX9R rv.98-99 prosim sem.
Jo jo mám jí tam taky. Tu trubičku mají jen modely bez katalyzátoru, protože kat. verze má místo té trubičky předkatalyzátor a v koncovce druhý katalyzátor. Já mám koncovku IXIL a tu trubičku jsem tam nechal a není žádný problém. Jinak katalyzátorová verze se pozná taky tím, že na plovákových komorách jsou takový velký šestihrany a do nich vedou dva dráty.z-x-r píše:Mam na vas velkou prosbu.
Potreboval bych kdyby mi z vas nekdo vyfotil tu vyfukovou trubku (vnitrek) co se zasune kouskem jakoby do ladaku nebo origo vyfuku tak vyfotit jakoby tu diru zda v ni neco je nebo je durch(steny hladke). Mam ted v garazi ZX9R rv99 a pri sundani vyfuku (koncovky) kdyz se podivam do te trubky tak hned pri vyusteni tam je do te trubky jakoby narazena dalsi mensi trubka restriktor-katalizator (dalsi dirkovana trubka podobna co je v ladaku) a nejde mi to vyrazit ven.
Proto se ptam zda je to tam normalni.
Pisnite zda kdo jste menil za ladak zda si neceho nevsiml.
Diky vsem.
Jestli to stou trubičkou, nebo bez ní jede líp, tak to nevím. Ale já jí tam nechám, protože mám i origo koncovku a kdybych jí musel dát zpátky, tak chci aby tam byla.

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
Re: Majitele ZX9R rv.98-99 prosim sem.
[.[/quote]
Jo jo mám jí tam taky. Tu trubičku mají jen modely bez katalyzátoru, protože kat. verze má místo té trubičky předkatalyzátor a v koncovce druhý katalyzátor. Já mám koncovku IXIL a tu trubičku jsem tam nechal a není žádný problém. Jinak katalyzátorová verze se pozná taky tím, že na plovákových komorách jsou takový velký šestihrany a do nich vedou dva dráty.
Jestli to stou trubičkou, nebo bez ní jede líp, tak to nevím. Ale já jí tam nechám, protože mám i origo koncovku a kdybych jí musel dát zpátky, tak chci aby tam byla.
[/quote]
Zubr je to presne NAOPAK! Toto ma model s Katalizatorem! Sam ho mam!
Jsou tam dva...v te trubce-svodu a koncovce.
Jestli mas servisni manual jde to tam videt vyfocene.
Prosim majitel zx9tek model 98-99 zda se muzou kouknout jak to maji s tim svodem trubkou.Staci oddelat koncovku.Zda holou trubku nebo redukci.
Diky.
Jo jo mám jí tam taky. Tu trubičku mají jen modely bez katalyzátoru, protože kat. verze má místo té trubičky předkatalyzátor a v koncovce druhý katalyzátor. Já mám koncovku IXIL a tu trubičku jsem tam nechal a není žádný problém. Jinak katalyzátorová verze se pozná taky tím, že na plovákových komorách jsou takový velký šestihrany a do nich vedou dva dráty.

Zubr je to presne NAOPAK! Toto ma model s Katalizatorem! Sam ho mam!
Jsou tam dva...v te trubce-svodu a koncovce.
Jestli mas servisni manual jde to tam videt vyfocene.
Prosim majitel zx9tek model 98-99 zda se muzou kouknout jak to maji s tim svodem trubkou.Staci oddelat koncovku.Zda holou trubku nebo redukci.
Diky.