Kawasaki day: ace cafe, London.
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Marku!
kurňa, přikláním se k variantě 2) bez berlí a hned druhý den tancovat "léčivého" kozáčka... Vážně: ať Ti to dopadne dobře a co nejdřív jsi OK, proti tomu cesta někam za louži je nepodstatná!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...no jen se bojim abychom chytli take jeste nejaky ten prevoz vlakem ci trajektem... minuly tyden na ten levnejsi trajekt uz byly ty zajimave casy obsazenePavel Kys píše:Zatím nevzdávám, vyčkávám zprávu od Marka, jak to dopadlo s kolenem. Já uvezu dvě motorky, dodávku nemám a osobák vozík pro 3 motky neutáhne. Tak se všichni znovu ozvěte, kdo je ve hře.

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Re: já 100%
Počkej, teď to nechápu, jsem z toho gogo. Ty pojedeš s moto na vozíku? A odkud??666S999 píše:Pavle, vezmeš mi Rexe na vozík, prosím???
Počasí se po+ralo...to bych nedal...(+1st+1100km...)
Já to momentálně vidím celkem optimisticky, ale ono bude spíš záležet co řekne doktor. Teď mám zákaz na to došlapovat, ale průběžně rozhýbávat a procvičovat to můžu, na kontrolu jdu 3.4. Pokud mi doktor dovolí žátěž aspoň týden před odjezdem, tak bych to měl stihnout rozcvičit a jedu.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: já 100%
6S9 bude v Holandsku, chce tam dopravit motorku z ČR. Nechce jet v tomto počasí po ose.marek píše:Počkej, teď to nechápu, jsem z toho gogo. Ty pojedeš s moto na vozíku? A odkud??666S999 píše:Pavle, vezmeš mi Rexe na vozík, prosím???
Počasí se po+ralo...to bych nedal...(+1st+1100km...)
Já to momentálně vidím celkem optimisticky, ale ono bude spíš záležet co řekne doktor. Teď mám zákaz na to došlapovat, ale průběžně rozhýbávat a procvičovat to můžu, na kontrolu jdu 3.4. Pokud mi doktor dovolí žátěž aspoň týden před odjezdem, tak bych to měl stihnout rozcvičit a jedu.
ZRX 1200 R
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
dám vědět...
proptávám to, dám vědět...zítra Ti zavolám, s Pavlem Kysem budu taky zítra řešit podrobnosti!Kuba ZRX píše:tak jsem kontroloval výpis z banky a tunel je opravdu zaplacený. Jen nevím, jak se tam ty motorky vlastně upevňují proti pádu, nebo jinému poškození
Těším se na Vás a na výlet!

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Na moto Eurotunelem
Prejezd trva 35 min. Motorky se nijak zvlast neupevnuji. Vlak se pohybuje velice klidne. Staci bocni stojan a zarazena jednicka. Krome zachodu neni kam jit, ja vetsinou zkousim na moment usnout na podlaze vedle motorky. Skoda, ze je ta akce v nedeli. Mam to do Londyna 80 mil, ale pracovni vytizeni temer neunosne. S tim prejezdem Kanalu neni vazne treba si lamat hlavu. Jen mit po ruce reference number pri prijezdu (probiha to samoobsluzne pres dotykovou obrazovku) a pas. Na kontinentu jsem byl na motocyklu nescetnekrat, takze pokud by bylo treba zjistit neco vic.....
- Kuba
- Ghostrider
Re: Na moto Eurotunelem
díky za infoddaaannnn píše:Prejezd trva 35 min. Motorky se nijak zvlast neupevnuji. Vlak se pohybuje velice klidne. Staci bocni stojan a zarazena jednicka. Krome zachodu neni kam jit, ja vetsinou zkousim na moment usnout na podlaze vedle motorky. Skoda, ze je ta akce v nedeli. Mam to do Londyna 80 mil, ale pracovni vytizeni temer neunosne. S tim prejezdem Kanalu neni vazne treba si lamat hlavu. Jen mit po ruce reference number pri prijezdu (probiha to samoobsluzne pres dotykovou obrazovku) a pas. Na kontinentu jsem byl na motocyklu nescetnekrat, takze pokud by bylo treba zjistit neco vic.....
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R