A kua.... ze jsem radsi nemlcelDoktorZRX píše:Na Skalce si dáme diktát a JanaKawa nám je oznámkujeElvis. píše:
sorry, ale uz vazne nemuzu mlcet. Nauc se prosim psat nez tady zacnes neco prispivat. Tvoje prispevky typu VIJDE, KOUPYT, ODPOVET apod. se vazne nedaj cist![]()
Prosím o radu jak na 25kw
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
OMLOUVÁM SE ZA CHYBY VE SVÝCH PŘÍSPEVCICH. Ja myslel ze tady jde o to bavit se o motorkach značky Kawasaki a ne o to opravovat nekomu přízpevky. Kdybycvh se chtel zdokonalit v češtine tak jdu na forum umimcesky.cz a ne sem pokud to nekomu vadi tak si toho nevsimejte nebo mi napiste PM kdy a kde bude doučování. TaGže elvisi PROMIN a neuraz se nechci zde mit z nikym nepříjemnosti nebo se hadat kuli tomu ze mi nejde pravopis.
Naposledy upravil(a) k.i.r.a. dne ned bře 23, 2008 23:11:48, celkem upraveno 1 x.
ZX7R GREEN KILLER
Nehodlam tady delat nejaky vlny, jen jsem chtel, aby sis uvedomil jak tvoje prispevky pusobi na ostatni. Tot vse. To jestli ti to je jedno nebo ne uz je jen a jen na tvym svedomi. Tim bych tuhle debatu uzavrel. Myslim, ze jsme si rekli vse co bylo potreba 
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L