Tak v tom nebude rpoblém, aspon na to konečně nebudu sámZ. píše:Tak ji začni lámat postupně. Třeba až příště půjdeme na Stodolní, přijď, vezmi ji s sebou. Z pokecu v báru je na sedlo motorky jenom kousek. A nechodíme tam jenom kluci. Ale i holkyDanek_ov píše:Hehe no tak je mi to jasnývolkswagen píše:Hele nech bejtAle tak někdy jí vzít budu muset bo mi dá po čuni, je drsně žárlivá
![]()
![]()
- Start 2008 - Ostrava S.Morava !!!
-
Danek_ov
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
- spit 40
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
jak se některá sveze tak to končí vlastní motorkouDanek_ov píše:jéé tak to je super, jen škoda že moje přítelkyně taky nezdílí lásku ke 2oum kolům, jakxi nemůže pořád strávit to že moterčka rpostě budeJana Kawa píše:tě taky vítám - za ženský
Marně se jí snažím vysvětlit že když musíš tak musíšale an motorce ještěnejela tak snad změní názor po pár kilometrech
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
- Standa_Ov
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Požehnání !
12.4.08´ ve 13. hod na Bíloveckém náměstí nám místní kněz požehná naše bajky
ať nás provází jenom štěstí v roce 2008.

Kawasaki ZXR750 the best off bike ! 
- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Re: Požehnání !
Jestli vyjde pocas tak urcite dojedu.Standa_Ov píše:12.4.08´ ve 13. hod na Bíloveckém náměstí nám místní kněz požehná naše bajky
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
ahoj Danku taky tě tady vítám:-) vem přítelkyni někam na sraz, já si s ní pokecám a třeba si pak taky koupí motorku:-) nebo bud ejezdit aspoň s tebou. Docela dost holek už se kolem motek pohybuje:-)
Jo a jinak toho 14. dubna v bílovci taky nechci chybět, loni jsem o tom nějak nevěděla, tak snad letos, když jsem si to stihla včas přečíst tady na webu se tam dostavím:-)
Jo a jinak toho 14. dubna v bílovci taky nechci chybět, loni jsem o tom nějak nevěděla, tak snad letos, když jsem si to stihla včas přečíst tady na webu se tam dostavím:-)
moto Kawasaki Er-5
to by jsme tam mohli
jet ve větší skupince ať pěkně reprezentujeme klub. Co vy na to?
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Standa_Ov
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj POZOR je to 12.dubna ! né 14 jak píšešLucka 500 píše:ahoj Danku taky tě tady vítám:-) vem přítelkyni někam na sraz, já si s ní pokecám a třeba si pak taky koupí motorku:-) nebo bud ejezdit aspoň s tebou. Docela dost holek už se kolem motek pohybuje:-)
- Standa_Ov
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Přistoupíte-li na nápad sejít se v 11hod na parkovišti Tesco Ostrava-Hrabová,tomson píše:No to by bylo ono domluvit se na urcitem miste a dojet tam spolecne..cim vice Kawaku tim lip ne...![]()
![]()
tak by jsme mohli hodinku hodit řeč a pak dojet v pohodičce na 13hod na náměstí do Bílovce.
Takže komu se to zamlouvá mohl by tu napsat že akceptuje tento nápad a bude 12.dubna v 11hod u Tesca.

- Standa_Ov
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
No to jo neutrální jde-li o Ostravu a JičínZ. píše:Právě proto jsem myslel na Mošnov. Takové neutrální místo.Standa_Ov píše:Taky možné řešení... přidám se k většiněZ. píše:pro mě trochu mimo trasu. Což takhle se sejít v Mošnově a pak jet přes Studénku?
Mal by tu každej napsat kde a je to.....
Každopádně obě možnosti nejsou špatné jak Možnov tak Tesco Hrabová....
A když nic tak se sejdem určitě v Hlučíně
Lidi hlavně tu pisnětě kde, aby jsem mal představu kam jet