ZRX...
mě se to celkem líbí, ale viděl jsem na jednom videu kombinaci černý Rex a bílo oranžové pruhy. Bylo to nějaké video ze stazu tuším ve Francii, jsou zaparkovaní v na nějakém odpočivadle, nějak to nemůžu najít. Sice ta kamera přes něho jen projede, ale mě to celkem zaujalo. Nemůžu to najít, třeba bude někdo vědět.
ZX-12R naked
tak jsem to našel http://youtube.com/watch?v=CD94PHGzE00 čas kolem 00:35s. Barva pruhy jsou teda stříbrno-oranžové, ale mě se to líbí.
ZX-12R naked
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
toho jsem mel nekde na fotce... ale nevim jestli ho najdu. Nevypada to vubec spatne.MMKS píše:tak jsem to našel http://youtube.com/watch?v=CD94PHGzE00 čas kolem 00:35s. Barva pruhy jsou teda stříbrno-oranžové, ale mě se to líbí.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
tady je taky pěkný bílý http://flickr.com/photos/briantang/610561571/ (snad se to zobrazí, nejde to stáhnout)
ZX-12R naked
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to neni bilej, to je origo stribrnej s cernym a sedym pruhem...MMKS píše:tady je taky pěkný bílý http://flickr.com/photos/briantang/610561571/ (snad se to zobrazí, nejde to stáhnout)
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné!!! Doktore mezi námi Jseš jedinej Ty s černou + chrom a tak by to mělo zůstat,ale můžem pak stát vedle sebe,jelikož já budu bílá+zlato
Docela mne zaujal ten bílý s těmi rychlými pruhy!Mám vybranou 4vrstvou bílou perleť ,která je sama o sobě drahá jak prase,takže pokud by típek
dokázal zalakovat nálepky tak aby nevypraskali z laku tak asi pruhy budu řešit samolepkou(abych ušetřil)
Jinak jakou máte zkušenost se samolepkami pod lakem!? Někdo říká,že vlivem tepla samolepa pracuje i pod lakem a toho se bojím!!!!
Jinak díky za vaše reakce tak je to správné tak to má být

Docela mne zaujal ten bílý s těmi rychlými pruhy!Mám vybranou 4vrstvou bílou perleť ,která je sama o sobě drahá jak prase,takže pokud by típek
dokázal zalakovat nálepky tak aby nevypraskali z laku tak asi pruhy budu řešit samolepkou(abych ušetřil)
Jinak jakou máte zkušenost se samolepkami pod lakem!? Někdo říká,že vlivem tepla samolepa pracuje i pod lakem a toho se bojím!!!!
Jinak díky za vaše reakce tak je to správné tak to má být

--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
Pomáhat a Chránit

Zdravím, nechci odbočovat od tématu ale chci jen malou radu. Právě jsem se zaregistroval, protože cca za měsíc nebo dva bych si chtěl koupit ZRX 1200
. Původně jsem chtěl bandita 12N ale na jejich stránkách jsem se dozvěděl, že se na něj asi pohodlně nevejdu.
Proto se chci zeptat, jak na tom budu s Kawou, při mé výšce lehce přes dva metry a přes sto kilo. Chtěl bych s ní a s přítelkyní vyjet i za hranice na dovolenou, tak aby to pro mě nebylo utrpení. Děkuji za odpověď...

- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
S tím nemám tolik zkušeností,ale mam s tim,že jsem vcelku prcek 175cm a kdybych byl trošec větší tak pro manipulaci na fleku by se mi to šiklo!
Jinak za jízdy je to velmi pohodllná mašinka,která má i skvělý podvozek a siláka motor
Chtěl jsem napsat že i v Českých zemích ojedinělá,ale pokud to tak půjde dál tak už nás bude pěkná řádka,tak možná letos v Chlumci na Broukách nebudu jedinej s Rexem 
Jinak za jízdy je to velmi pohodllná mašinka,která má i skvělý podvozek a siláka motor

--------------
Pomáhat a Chránit
LOL
Pomáhat a Chránit

- DoktorZRX
- Ghostrider
Zdravím nejlíp ti odpoví Pavel nebo MilanHery píše:Zdravím, nechci odbočovat od tématu ale chci jen malou radu. Právě jsem se zaregistroval, protože cca za měsíc nebo dva bych si chtěl koupit ZRX 1200. Původně jsem chtěl bandita 12N ale na jejich stránkách jsem se dozvěděl, že se na něj asi pohodlně nevejdu.
Proto se chci zeptat, jak na tom budu s Kawou, při mé výšce lehce přes dva metry a přes sto kilo. Chtěl bych s ní a s přítelkyní vyjet i za hranice na dovolenou, tak aby to pro mě nebylo utrpení. Děkuji za odpověď...

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160