Do roka a do dne

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Zamčeno
666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Velmi dobré!!!

Příspěvek od 666S999 » pon bře 17, 2008 18:56:34

:wav: 4: VW, Zdrahy,Kuba Kucí, bude to!!! :rock: :supz: supr gut!

Nahoďte i číslo účtu, kam posílat love, aby se vědělo, jak se rozmáchnout a kolik hodit, a dokdy + předpokládaný termím akce... Mám plácnout něco o téhle akci na zrxoc? Nebo jim to řeknem osobně...chcete to pitvat na motorkari? Aby se zvedla účast?

Myslím, že NAŠE varianta je lepší než volné jízdy i KAWA den, páč se nebude šméčkovat s jízdama... :twisted:

jen počasí aby nebylo na piCHUNLAN...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

karelkavka
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od karelkavka » pon bře 17, 2008 19:22:55

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: O´O´O´O pánové smekám před vaším odhodláním ...100%zaplatím poplatek za rezervaci i když se určitě na okruh se svým strojem nebudu cpáti protože bych překážel rychlým strojum
KAREL GPZ 1100 RED +LTD 1100 RED CKC*224*

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pon bře 17, 2008 19:44:32

Určitě by to bylo pojato trochu jako ježdění s Prospeed nebo jinou organizací. Jak už psal Víťa, dělení jezdců na pomalé, rychlé a sebevrahy a jasně dané pravidla by to oproti volným jízdám měly dát mnohem víc zážitků a okruhovým začátečníkům slušnou šanci si to zkusit :wink:
Každopádně se ale bavíme o příštím roce :) všechno má svůj čas :wink:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » pon bře 17, 2008 20:30:28

Mělo by se jednat o Okruhový den CKC! Ne o motocyklový jarmark.
ZRX 1200 R

MadMax
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MadMax » pon bře 17, 2008 20:46:36

Pavel Kys píše:Mělo by se jednat o Okruhový den CKC! Ne o motocyklový jarmark.
jenze pokud chces nalakt i nejake sponzory tak by tam jista forma jarmarku mela byt :D
ZX-6R ´98

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » pon bře 17, 2008 20:49:47

MadMax píše:
Pavel Kys píše:Mělo by se jednat o Okruhový den CKC! Ne o motocyklový jarmark.
jenze pokud chces nalakt i nejake sponzory tak by tam jista forma jarmarku mela byt :D
To už ale nebude klubový den na okruhu.
ZRX 1200 R

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » pon bře 17, 2008 22:28:57

To bohužel nebude, a to bohužel píšu velmi velikými písmeny. Budeme se snažit aby to bylo když nic jiného tak jenom pro Kawy, ale jsem realista a ani to si moc nemaluju :-(

Ono si vzpomeňme, kamarádi, jak to vypadalo na kawadnu. Ráno nával o lístky... po druhé hodině už je všem doslova cpali.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

funky1
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funky1 » úte bře 18, 2008 02:32:12

Pomalu chlapci , daňový základ sponzorský dar moc nesníží . Můžeš si mám dojem odepsat jen 2% z darované částky z daňového základu ,ale přesně tu formulaci neznám. Tohle se dělá úplně jinak a to formou reklamy ta jde odepsat na 100% , tzn že všichni co nám dají peníze tak nám k tomu dají i svoje transparenty a my je tam vystavíme , jen se na to musí mít živnost a to není pro ckc problém zařídit . To se tak dělá v každým sportu jen reklama nic jiného. Datum bych ještě vůbec neuváděl na to je rok času myslím pro veřejnost. Tady je spousta otázek ,které se musí řešit osobně a né po netu! Jestli to má být plnohodnotná akce klubu tak to musí být dotažený do konce a ne něco dělat na půl. Protože se blíží skalka tak kdo se chce angažovat tak ať vymyslí a navrhne nějakou kostru a na Skalce vytvoříme přesný plán jak a co a kdo bude dělat! Do takové velké akce je potřeba zapojit i media a pořádně to dostat mezi lidi i bez motorek kteří by přijeli třeba i autem jen na čumendu. Nebylo by třeba špatný tam nacpat nějakej autosalon s autama který bude provážet nějakej čas po dráze v jejich předváděcích vozech, samozřejmě že nám dají nějaký penízky žě?. atd je toho spousta co se dá vymyslet.
ZX-10R 12/07 Řiď ať jedeš líp - Myslím tím řiď jako řiď néé říť jako řiť
Barva ebony

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » úte bře 18, 2008 05:40:09

funky1 píše:Pomalu chlapci , daňový základ sponzorský dar moc nesníží . Můžeš si mám dojem odepsat jen 2% z darované částky z daňového základu ,ale přesně tu formulaci neznám. Tohle se dělá úplně jinak a to formou reklamy ta jde odepsat na 100% , tzn že všichni co nám dají peníze tak nám k tomu dají i svoje transparenty a my je tam vystavíme , jen se na to musí mít živnost a to není pro ckc problém zařídit . To se tak dělá v každým sportu jen reklama nic jiného. Datum bych ještě vůbec neuváděl na to je rok času myslím pro veřejnost. Tady je spousta otázek ,které se musí řešit osobně a né po netu! Jestli to má být plnohodnotná akce klubu tak to musí být dotažený do konce a ne něco dělat na půl. Protože se blíží skalka tak kdo se chce angažovat tak ať vymyslí a navrhne nějakou kostru a na Skalce vytvoříme přesný plán jak a co a kdo bude dělat! Do takové velké akce je potřeba zapojit i media a pořádně to dostat mezi lidi i bez motorek kteří by přijeli třeba i autem jen na čumendu. Nebylo by třeba špatný tam nacpat nějakej autosalon s autama který bude provážet nějakej čas po dráze v jejich předváděcích vozech, samozřejmě že nám dají nějaký penízky žě?. atd je toho spousta co se dá vymyslet.
Tož totok už je na 1000mil vzdálený púvodnímu záměru :?

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » úte bře 18, 2008 09:58:06

Z. píše:A koukám, že o Kopřivkovnici , jak to někdo z diskutujících nazval :lol: už ani nejde. No nic, napsal jsem paní úřednici do Tatry ať mi stejně jako kubovi pošle kalkulaci. Jen tak z prdele. Až přijde napíšu sumu.
Teď mi přišel mejl od paní z Tatry ... zde je:
"Cenu Vám mohu na sdělit ihned- je to 5000,-Kč/hod. a polygon si musíte
pronajmout na nejméně 10 hodin. Tedy minimální náklady jsou 50 000,-Kč. Akci
si také musíte nechat pojistit - pro případné způsobení škod na majetku i
zdraví. Pojistka musí být přiložena ke smlouvě. V září není volný žádný
termín . Pokud jde o akci pro veřejnost, musíte zajistit pořadatelskou
službu, hygienické zázemí a úklid po akci. Akci musí povolit vedení
společnosti. Mám projednat i za těchto podmínek?"

Nijak to nekomentuji a dále nerozpitvávám.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » úte bře 18, 2008 10:39:31

Je to zajímavá alternativa pro komerční sraz - nakonec ta investice i s pojištěním, sociálním zařízením a nějakou pořadatelskou službou vyjde relativně na dost. Počítejte i s tím, že když si pronajmete okruh, je ta cena komplet, včetně traťových komisařů a zabezpečení areálu, což by na polygonu by lo vše extra.
Na tohle už by bylo zapotřebí udělat velký sraz s vybráním vstupného, s přenocováním v nějakém blízkém areálu a denním programem na polygonu. No a takové naše srazy zatím nejsou :wink: ale kdo ví, třeba jednou... :D
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » úte bře 18, 2008 11:38:38

ZdrahyZX9R píše:Je to zajímavá alternativa pro komerční sraz - nakonec ta investice i s pojištěním, sociálním zařízením a nějakou pořadatelskou službou vyjde relativně na dost. Počítejte i s tím, že když si pronajmete okruh, je ta cena komplet, včetně traťových komisařů a zabezpečení areálu, což by na polygonu by lo vše extra.
Na tohle už by bylo zapotřebí udělat velký sraz s vybráním vstupného, s přenocováním v nějakém blízkém areálu a denním programem na polygonu. No a takové naše srazy zatím nejsou :wink: ale kdo ví, třeba jednou... :D
Je to tak, ale i tak je to alternativa. Můj osobní názor je, že udělat CKC Day na Brněnském okruhu bude daleko "komerčnější" záležitost než co by bylo zapotřebí pro Kopřivnici. Ale to je opravdu jenom můj osobní pohled na věc.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte bře 18, 2008 12:07:55

Z. píše:
ZdrahyZX9R píše:Je to zajímavá alternativa pro komerční sraz - nakonec ta investice i s pojištěním, sociálním zařízením a nějakou pořadatelskou službou vyjde relativně na dost. Počítejte i s tím, že když si pronajmete okruh, je ta cena komplet, včetně traťových komisařů a zabezpečení areálu, což by na polygonu by lo vše extra.
Je to tak, ale i tak je to alternativa. Můj osobní názor je, že udělat CKC Day na Brněnském okruhu bude daleko "komerčnější" záležitost než co by bylo zapotřebí pro Kopřivnici. Ale to je opravdu jenom můj osobní pohled na věc.
kdyby se to nedelalo, jako akce pro verejnost, pak odpadla starost o "pořadatelskou službu, hygienické zázemí a úklid po akci" ... to jen na okraj ;-)
Pokud dopadne Brno, pak smekam... drzim pesti a kdyz budou kluci hodne sikovni, pak by mohli pro CKC jeste vydelat nejakou tu kacku, ne? :wink: :lol:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Lech
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lech » úte bře 18, 2008 13:15:36

Z. píše:
Z. píše:A koukám, že o Kopřivkovnici , jak to někdo z diskutujících nazval :lol: už ani nejde. No nic, napsal jsem paní úřednici do Tatry ať mi stejně jako kubovi pošle kalkulaci. Jen tak z prdele. Až přijde napíšu sumu.
Teď mi přišel mejl od paní z Tatry ... zde je:
"Cenu Vám mohu na sdělit ihned- je to 5000,-Kč/hod. a polygon si musíte
pronajmout na nejméně 10 hodin. Tedy minimální náklady jsou 50 000,-Kč. Akci
si také musíte nechat pojistit - pro případné způsobení škod na majetku i
zdraví. Pojistka musí být přiložena ke smlouvě. V září není volný žádný
termín . Pokud jde o akci pro veřejnost, musíte zajistit pořadatelskou
službu, hygienické zázemí a úklid po akci. Akci musí povolit vedení
společnosti. Mám projednat i za těchto podmínek?"

Nijak to nekomentuji a dále nerozpitvávám.
Tak ne.S tesákem 2008 bych to teda nespojoval.Měním názor na základě těchto informací. :?
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » úte bře 18, 2008 13:54:58

tohle tema se mi libi :twisted: kdyz bude v Brne extra jizda pro loosery a turisty tak moc rad prijedu :)
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

Zamčeno