Do roka a do dne
- DoktorZRX
- Ghostrider
Taky to tak vidím a je mi jasný, že by to muselo být tenhle rok 1000 a příští taky 1000. Pak by to mohla být akce jen pro CKCPavel Kys píše:Já jsem pro Kawa den CKC. V klubu je na takovou akci lidí dost a těch 1000 Kč do roka našetří snad každý. Byla by to akce u nás v ČR jedinečná.
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Vubec bych vzdalenost nebral v potaz... Kdo bude chtit, tak přijede do Brna, Mostu, Kopřivnice...Elvis. píše:Koprovnice vypada hezky, ale je to jeste dalsich 100-150km za Brnem z prahy, takze nez tam dojedu, tak projezdim celej den. Neni neco podobnyho nekde na vysocine? ta je aspon na pul cesty odevsad
To by potom mohli kluci z Brna, Ostravy remcat, ze je Most daleko....
Staci se domluvit, motorky hodime do dodavky a tradaaaa....

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Obávám se, že není. Ani nevím jestli má Škoda něco podobného. Spíš ne.Elvis. píše:Koprovnice vypada hezky, ale je to jeste dalsich 100-150km za Brnem z prahy, takze nez tam dojedu, tak projezdim celej den. Neni neco podobnyho nekde na vysocine? ta je aspon na pul cesty odevsad
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Škoda auto má kousek od MB polygon, ale ten není přístupný civilistům a o pronájmu se nedá ani uvažovat...Z. píše:Obávám se, že není. Ani nevím jestli má Škoda něco podobného. Spíš ne.Elvis. píše:Koprovnice vypada hezky, ale je to jeste dalsich 100-150km za Brnem z prahy, takze nez tam dojedu, tak projezdim celej den. Neni neco podobnyho nekde na vysocine? ta je aspon na pul cesty odevsad
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
bude to vypadat jako laciná reklama, ale tady jsou webovky toho srazu ... http://www.tuningtech.cz/ omlouvám se za OTHonza-Zed píše:Škoda auto má kousek od MB polygon, ale ten není přístupný civilistům a o pronájmu se nedá ani uvažovat...Z. píše:Obávám se, že není. Ani nevím jestli má Škoda něco podobného. Spíš ne.Elvis. píše:Koprovnice vypada hezky, ale je to jeste dalsich 100-150km za Brnem z prahy, takze nez tam dojedu, tak projezdim celej den. Neni neco podobnyho nekde na vysocine? ta je aspon na pul cesty odevsad

Na těch stránkách je vidět, jak tu dráhu dokážou využít "jiní" pořadatelé.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Kopřivka
Teda vážení, mně se jeví Kopřivnice jako výborný nápad. Jestli se to tedy uskuteční, tak nabízím nocleh pro otrlejší na zahradě našeho rodinného sídla a pro cca 5 až 6 lidí pohodlí naší honosné vily.Kozly jsou od Kopřivky asi 12 KM a o kulturní vyžití by se mohla postarat něktará z našich 5 hospod. Hlídání moto zaručí můj nekompromisní Kavkazan. Tak uvažujte.
Naposledy upravil(a) sek dne sob bře 15, 2008 21:27:35, celkem upraveno 1 x.
Když nejde o život, jde o hovno pánové.
Re: Kopřivka
Dobře krajane!sek píše:Teda vážení, mně se jeví Kopřivnice jako výborný nápad. Jestli se to tedy uskuteční, tak nabízím nocleh pro otrlejší na zahradě našeho rodinného sídla a pro cca 5 až 6 lidí pohodlí naší honosné vily.Kozly jsou od Kopřivky asi 12 KM a o kulturní vyžití by se mohla postarat něktará z našich 5 hospod. Hlídání moto zaručí můj nekompromisní Kavkazan. Tak uvažujte.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Když to ale uděláme na polygonu v Kopřivkovnici, tak to nebude okruhový den. Bude to sraz jako byla např 1Skalka, kde jsme jezdili sprinty na letišti v Mimoni, teda s tím rozdílem, že to bude se vstupným.. Nápad to není špatný, ale nejsem si jistý že na ten polygon přijede nějak moc lidí. Jak říkám, nápad je to dobrý, ale kromě toho že je to skoro v Polsku
to opustilo tu prvotní ideu svezení na okruhu.
Myslím, že Asko zvažovalo i tuhle variantu a nakonec od ní vycouvalo (něco se povídalo, ale nevím to úplně jistě)

Myslím, že Asko zvažovalo i tuhle variantu a nakonec od ní vycouvalo (něco se povídalo, ale nevím to úplně jistě)
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se tak hezky rozepsal a spadl mi počítač... Takže znovu.
Podle informací z loňského září stojí brno asi 290 tisíc za 8 hodin při propustnosti 35 motorek a 360 při propustnosti 65 motorek. Tož takhle.
Pokud to má mít nějakou formu a nějakou úroveň tak by to asi vypadalo takto:
4 skupiny po 35 lidech - 140 lidí
každá skupina jede 3x - 12 jízd
každý zaplatí něco přes dva litry (ona ta cena je bez dph)
Skupiny se budou moci udělat - začátečníci, rychlejší, eště rychlejší a závodníci nebo tak něco... to by se vidělo. Přemluvil by se nějaký závodník (Brož, Smrž - myslím Matěj, Indy, Žabka - je to jedno, ale někdo kdo by si se všemi na začátku stoupl a něco pověděl o okruhu a pak se s každou skupinou jednu jízdu svezl aby ukázal stopu)
Zbývaly by nám 4 volné jízdy = 2 hodiny. Takže jednu jízdu by si mohly v klidu dát "malorážky" tj takový ty malý 125-250 co je jindy na okruh pustit nechtějí. A jednu jízdu by si mohl dát jenom klub.. nebo by třeba byla pro sponzory.
Takhle nějak bych to viděl.
Alternativa je, samozřejmě, Most - ovšem ten je drobet z ruky, stejně tak Kopřivnice. Ta je zajímavá, ale pro jedno svezení a pro setkání. Jestli by to mělo mít rozměr opravdu okruhovýho dne, tak nevím - dá se tam jet rychle dokolečka. Zajímavé by bylo dát si na čtyřkolce kolečko po terénní části.
Omezení na značku by asi neklaplo, ale dalo by se to, podle mě, udělat tak, že dáme přednostně kawy a jenom v případě že nebude kapacita dejme tomu 3 měsíce před akcí volná - tak se berou i jiné značky.
Pochopitelně - název - CKC Day
Podle informací z loňského září stojí brno asi 290 tisíc za 8 hodin při propustnosti 35 motorek a 360 při propustnosti 65 motorek. Tož takhle.
Pokud to má mít nějakou formu a nějakou úroveň tak by to asi vypadalo takto:
4 skupiny po 35 lidech - 140 lidí
každá skupina jede 3x - 12 jízd
každý zaplatí něco přes dva litry (ona ta cena je bez dph)
Skupiny se budou moci udělat - začátečníci, rychlejší, eště rychlejší a závodníci nebo tak něco... to by se vidělo. Přemluvil by se nějaký závodník (Brož, Smrž - myslím Matěj, Indy, Žabka - je to jedno, ale někdo kdo by si se všemi na začátku stoupl a něco pověděl o okruhu a pak se s každou skupinou jednu jízdu svezl aby ukázal stopu)
Zbývaly by nám 4 volné jízdy = 2 hodiny. Takže jednu jízdu by si mohly v klidu dát "malorážky" tj takový ty malý 125-250 co je jindy na okruh pustit nechtějí. A jednu jízdu by si mohl dát jenom klub.. nebo by třeba byla pro sponzory.
Takhle nějak bych to viděl.
Alternativa je, samozřejmě, Most - ovšem ten je drobet z ruky, stejně tak Kopřivnice. Ta je zajímavá, ale pro jedno svezení a pro setkání. Jestli by to mělo mít rozměr opravdu okruhovýho dne, tak nevím - dá se tam jet rychle dokolečka. Zajímavé by bylo dát si na čtyřkolce kolečko po terénní části.
Omezení na značku by asi neklaplo, ale dalo by se to, podle mě, udělat tak, že dáme přednostně kawy a jenom v případě že nebude kapacita dejme tomu 3 měsíce před akcí volná - tak se berou i jiné značky.
Pochopitelně - název - CKC Day

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye