"Stříbrný stín" dostal štítek. Givi.

Díky. Jestli to funguje jeste bohužel nevím, dneska jsem se, kvůli chladu nedostal přes 150. Až bude zase hezky udělám další fotky.Elvis. píše:hezkyyyy -Vita mel na jeho starsi verzi zeda taky stitek, ale oproti origu byl fakt osklivej. Myslel sem ze Z-ku zadnej vetsi stitek neslusi, ale tenhle je fakt peknej. A vypada i docela funkcne
Jasně. Dám vědět hned jak budu vědět o čem mluvím. Dnešních 50 km za docela velkého chladu nestačí proto abych ho mohl dobře "otestovat".KankX píše:hezky... take shanim Blance vetsi stitek, libi se mi ten origo od Kawasaki.. ale tady ho zatim nemaji, chci si ho nejdrive prohlednout, jak asi bude vypadat ve skutecnosti na motorceU Louise maji od dalsich 3
vyrobcu, bohuzel jen v katalogu, skladem ani prdJsem zvedavej, co nam pak reknes o funkcnosti
Z. píše:Jasně. Dám vědět hned jak budu vědět o čem mluvím. Dnešních 50 km za docela velkého chladu nestačí proto abych ho mohl dobře "otestovat".KankX píše:hezky... take shanim Blance vetsi stitek, libi se mi ten origo od Kawasaki.. ale tady ho zatim nemaji, chci si ho nejdrive prohlednout, jak asi bude vypadat ve skutecnosti na motorceU Louise maji od dalsich 3
vyrobcu, bohuzel jen v katalogu, skladem ani prdJsem zvedavej, co nam pak reknes o funkcnosti