zdravím všechny
zdravím všechny
jsem tu zaregistrován pár dní,takže novic. je tu zajímavej pokec. ale chybí mi tu víc "vulkánců",jelikož jsem už měsíc hrdým otcem ojetiny vn 1500. nějak začít musím. ale zatím jsem spokojenej.jenommarně sháním nějakou uživatelskou příručku.klukům,co mi už tady dali typ dík,ale buďto jsem se v tom nevyznal,nebo to už bylo z netu smazaný.už vím kolik maj mít gumy tlak.nevíte někdo v jakých otáčkách to mám držet? zdá se mi,že v rytmu tanga to dost žerea na jive to zas nemá ten správnej zvuk ,při kterým bych se mohl "kochat krajinou". kolik by vlastně měl mít spotřebu taky nevím,ale tady se to snad všechno časem dozvím.tak ať vám to všem letos dupe
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
zdravím!
Karel s Prahe a Michalis má vulkána + Luděk Důlní orel taky, tak si myslím, že Ti rádi napíšou, kerá nejlíp bije u kladiv VN!
Hodně pohody na cestách přeju! Vítej u silné Káwy!

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Re: zdravím!
Ahoj, tak jak? Já to uz mám 2 roky a jezdím v podstatě tak jakou mám náladu. Zkoušel jsem i maximálku, ale nebyla to pohoda. Běžně jezdím do 160, cestovní mám kolem 130-140 - to ani tak moc nežere - do 7 - 8 l. Pětku řadím při 85-90 a pak to krásně táhne. Vyměňuju jenom olej, filtry, svíčky a brzdový obložení jo a pneu, jednou jsem musel opravit náhon tachometru, jinak nic. Tak někdy na srazu.........666S999 píše:Karel s Prahe a Michalis má vulkána + Luděk Důlní orel taky, tak si myslím, že Ti rádi napíšou, kerá nejlíp bije u kladiv VN!

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
já mám r.v. 96, a pětku tam nějak postrádám.na 4 to chce alespoň 80,jinak cuká.ale tak jako tak ji budu muset nechat seřídit.MICHALIS TSIOLAS píše:Ahoj, tak jak? Já to uz mám 2 roky a jezdím v podstatě tak jakou mám náladu. Zkoušel jsem i maximálku, ale nebyla to pohoda. Běžně jezdím do 160, cestovní mám kolem 130-140 - to ani tak moc nežere - do 7 - 8 l. Pětku řadím při 85-90 a pak to krásně táhne. Vyměňuju jenom olej, filtry, svíčky a brzdový obložení jo a pneu, jednou jsem musel opravit náhon tachometru, jinak nic. Tak někdy na srazu.........666S999 píše:Karel s Prahe a Michalis má vulkána + Luděk Důlní orel taky, tak si myslím, že Ti rádi napíšou, kerá nejlíp bije u kladiv VN!
Hodně pohody na cestách přeju! Vítej u silné Káwy!![]()
po kolika kilometrech vyměňuješ olej? a s tím srazem to asi nebude zase tak horký.tedy zatím-máme totiž malý děti. 5 let a 9 měsíců.takže moc volnýho času není.
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Jestli to má 4 rychlosti, tak má i jiný poměry a proto ti to asi cuká, když řadíš 4 v 80-tce. Řaď ji tam až od 90 a uvidíš. Co se týče seřízení, tak nejdřív zjisti, jestli nemá náhodou samoseřizovatelný ventily (hydraulický), pokud ano, tak jsi na tom jako já a ty se neseřizujou. Olej měním po 6000 km a svíčky taky, olejovej filtr měním při každé druhé výměně oleje tj. 12000 km. a vzduchovej filtr mám papírovej, kterej se dá profouknout stlačeným vzduchem. Na boku motky by asi měla být odemykatelná skříňka na základní nářadí a na její vnitřní straně by měla být samolepka se základními údaji o tlaku pneu, množství oleje atd. Doporučuju ti preventivně vyměnit olej v kardanovým převodu, protože nevíš jestli byl měněný a kdy a kolik ho tam je. Kdybys ses chtěl na něco ještě zeptat, napiš, není problém. Přeju ti hodně pohodovejch kilometrů a opakuju.....tak někdy na srazuboris píše:já mám r.v. 96, a pětku tam nějak postrádám.na 4 to chce alespoň 80,jinak cuká.ale tak jako tak ji budu muset nechat seřídit.MICHALIS TSIOLAS píše:Ahoj, tak jak? Já to uz mám 2 roky a jezdím v podstatě tak jakou mám náladu. Zkoušel jsem i maximálku, ale nebyla to pohoda. Běžně jezdím do 160, cestovní mám kolem 130-140 - to ani tak moc nežere - do 7 - 8 l. Pětku řadím při 85-90 a pak to krásně táhne. Vyměňuju jenom olej, filtry, svíčky a brzdový obložení jo a pneu, jednou jsem musel opravit náhon tachometru, jinak nic. Tak někdy na srazu.........666S999 píše:Karel s Prahe a Michalis má vulkána + Luděk Důlní orel taky, tak si myslím, že Ti rádi napíšou, kerá nejlíp bije u kladiv VN!
Hodně pohody na cestách přeju! Vítej u silné Káwy!![]()
po kolika kilometrech vyměňuješ olej? a s tím srazem to asi nebude zase tak horký.tedy zatím-máme totiž malý děti. 5 let a 9 měsíců.takže moc volnýho času není.

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305