Kawasaki day: ace cafe, London.
- Kuba
- Ghostrider
ok, tak to je super nabídka, doladím to s Fanušem a Doktorem a dáme obratem vědět, děkujemKankX píše:chlapci, vcera jsem to probiral s Blankou a kdo bude chtit, muze prespat z patku na sobotu u nas (mista mame dost)... a v sobotu valit rovnou po dalnici do NL
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
kurvaaťjehezkykurvaaťjehezkykurvaaťjehezkykurvaaťjehezky
U mě to dostává konkrétní podobu: skupina automotonavozíku v pátek odpoledne nonstop jízdou (s prostřídáním u volantu se schrupnutím) do francie, v sobotu dopoledne ubytování v chatičce třeba tady:
http://www.campingfrance.com/fiche.jsp? ... &offset=60# ,
v průběhu soboty výlet na moto po okolí, návštěva Dunqerke nebo tak něco. Večer doráží skupina motopovlastníose a jdem si dát francouzskou bagetu s francouzským sýrem a zapijem to francouzským červeným vínem. Ráno scuka s Chosem u Calais (z campu asi 50 km), vláček motoráček tunýlkem do Londýna, sraz, pocourat po Londýně atd. Večer zpět do campu (nejradší trajektem, láká mě víc než vlak), nezapomět si dát pár piv, přespat a v pondělí brzo ráno vyrazit k domovu.
U mě to dostává konkrétní podobu: skupina automotonavozíku v pátek odpoledne nonstop jízdou (s prostřídáním u volantu se schrupnutím) do francie, v sobotu dopoledne ubytování v chatičce třeba tady:
v průběhu soboty výlet na moto po okolí, návštěva Dunqerke nebo tak něco. Večer doráží skupina motopovlastníose a jdem si dát francouzskou bagetu s francouzským sýrem a zapijem to francouzským červeným vínem. Ráno scuka s Chosem u Calais (z campu asi 50 km), vláček motoráček tunýlkem do Londýna, sraz, pocourat po Londýně atd. Večer zpět do campu (nejradší trajektem, láká mě víc než vlak), nezapomět si dát pár piv, přespat a v pondělí brzo ráno vyrazit k domovu.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jo, ja myslim ze jo. A presne jak pises vyse "kurvaaťjehezkykurvaaťjehezkykurvaaťjehezkykurvaaťjehezky". Takze skupina automotonavoziku je jasna vcetne odjezdu i obou chaticek. Tak se mi to libimarek píše:kurvaaťjehezkykurvaaťjehezkykurvaaťjehezkykurvaaťjehezky

Jo a u me jasne vitezi trajekt, nebot moje klaustrofobie nema moc rada tunely

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
radši tunelem
než pobóchanou motorku z lodi a vlny v žaludku. (trajektem jsem párkrát jel, na lodi taky=romantika je to 5 minut po vyplutí a 5 minut před přistáním.../ když je počasí napikaču)DoktorZRX píše:Tunel je asi 55 km a vlak tam lítá 120. Dáša mě nechce pustit...
Tunel je rychlejší, časově "vypočitatelnější" a BEZPEČNĚJŠÍ minimálně pro motorku...
a jestli jsem se splet, tak budu mít jméno na bronzové tabulce se jmény ostatních "posledních" pasažérů Eurotunelu, což bude po Titaniku druhý nejlepší film

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
1) oprava: i pokud pojedem 4 tak je blbost jet se dvěma vozíkama a tudíž dvěma autama. V nejhorším vezmeme velký vozík na přepravu aut a naložíme na to všechny 4 moto naráz a pojedem jedním autem. Má někdo z Vás v ŘP Ečko?? (nemyslím tabletku)
2) dotaz Chosé: jak často jezdí vlak a kolik času je potřeba na naložení motorek, zkrátka kolik času celkem na to padne?
2) dotaz Chosé: jak často jezdí vlak a kolik času je potřeba na naložení motorek, zkrátka kolik času celkem na to padne?
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
příklad:
Going out
(local time) Day/Overnight Fare | Calais to Folkestone | Sunday 20 April 2008
Check-in closes 07:20Departure time 07:50Arrival time 07:25 18 €
čas ukončení odbavování 07:20 / Odjezd z Calais 7:50 / příjezd do Anglie 07:25 (změna časového pásma příjezd fakt 7:25 angl.času)
Coming back
(local time) Day/Overnight Fare | Folkestone to Calais | Sunday 20 April 2008
Check-in closes 18:50Departure time 19:20Arrival time 20:55 18 €
to nsamé zpátky (nepřekládám akorát +hodina
)
Vehicle details
Motorcycle up to 1.85m high
Total cost of travel 36 €
potřeba včasná rezervace a platba... na poslední chvíli smol pachol.
tady rezervovat:
https://www.eurotunnel1.com/direct/booking/personal.asp
(local time) Day/Overnight Fare | Calais to Folkestone | Sunday 20 April 2008
Check-in closes 07:20Departure time 07:50Arrival time 07:25 18 €
čas ukončení odbavování 07:20 / Odjezd z Calais 7:50 / příjezd do Anglie 07:25 (změna časového pásma příjezd fakt 7:25 angl.času)
Coming back
(local time) Day/Overnight Fare | Folkestone to Calais | Sunday 20 April 2008
Check-in closes 18:50Departure time 19:20Arrival time 20:55 18 €
to nsamé zpátky (nepřekládám akorát +hodina

Vehicle details
Motorcycle up to 1.85m high
Total cost of travel 36 €
potřeba včasná rezervace a platba... na poslední chvíli smol pachol.
tady rezervovat:
https://www.eurotunnel1.com/direct/booking/personal.asp
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
skupina je jak píšeš, uvidíme jaká bude realita, nevěřím že to vyjde všem, asi zatím pro jistotu bloknu v MTT vozík na 3 moto, přidělat na velký vozík 4 motorky - nevím jestli napříč nebo podél dvě a dvě podél, to by jsme nějak vyřešiliPavel Kys píše:Ř.P. skupiny E mám.Marku, ty motorky na autopřepravník chceš nakládat napříč? Čím to potaneme? Mám možnost vypůjčit dvouosý bržděný vozík, celková hm. 2T. Skupina automotonavozíku je Marek, KankX, King a já?
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Pošli PM!
na kolik máš rezervačku? abysme mohli vypilovat itík...až budu doma, promluvíme o přípravách (snad bude čas a počasí na scuka se zainteresovanými REXERYKuba ZRX píše:tak mám rezervováno a zaplaceno, tak to ten tunel musím zmáknout

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______