Jaky pneu na zadek - ZX9R
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
moc neporadim, jen mohu rict ze M3 na mem Rexovi nic mocCowboycolo píše:Tak jsem jeste trochu koukal a uz jsem to zredukoval na 3 gumy
Dunlop Sportmax Qual.
Michelin Power Race
Metzeler M3
A ted babo rad...teda i chlapi...zkusim jednu, na zimu tam soupnu dalsi a vylucovaci metodou prijdu na to co mi sedi nejlip

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Já jezdil Conti sport attack,ale bylo to jak píše Elvis...výdrž cca 3-3,5tis km na zadku...Maverick píše:Zatím jezdím qulifiery a sem spokojenej. příště chci zkusit pilot roady 2jky , ale newim.
Ted jezdím Michelin pilot sport 2 a jsem celkem spokolenej...výdrž skvělá(najeto 3tis. a gumá má tak okolo 50-60%),ale chce to trochu zvykání. Tahle guma mě už totiž docela vytrestala... při předjíždění auta jsem přejížděl šikmo vyjeté koleje v silnici a motorka mi normálně podhrábla pod prdelí a to se mi u těch attacku nikdy nestalo. U těchto už snad dvakrát nebo třikrát. Je to něco za něco,ten tvrdší střed je tam prostě zná,ale guma je to jinak dobrá a půjdu do ní zase
- DoktorZRX
- Ghostrider
Michelin Pilot sport 2MiMoZa píše:Já jezdil Conti sport attack,ale bylo to jak píše Elvis...výdrž cca 3-3,5tis km na zadku...Maverick píše:Zatím jezdím qulifiery a sem spokojenej. příště chci zkusit pilot roady 2jky , ale newim.
Ted jezdím Michelin pilot sport 2 a jsem celkem spokolenej...výdrž skvělá(najeto 3tis. a gumá má tak okolo 50-60%),ale chce to trochu zvykání. Tahle guma mě už totiž docela vytrestala... při předjíždění auta jsem přejížděl šikmo vyjeté koleje v silnici a motorka mi normálně podhrábla pod prdelí a to se mi u těch attacku nikdy nestalo. U těchto už snad dvakrát nebo třikrát. Je to něco za něco,ten tvrdší střed je tam prostě zná,ale guma je to jinak dobrá a půjdu do ní zase

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Včem byl problém u těch M3?KankX píše:moc neporadim, jen mohu rict ze M3 na mem Rexovi nic mocCowboycolo píše:Tak jsem jeste trochu koukal a uz jsem to zredukoval na 3 gumy
Dunlop Sportmax Qual.
Michelin Power Race
Metzeler M3
A ted babo rad...teda i chlapi...zkusim jednu, na zimu tam soupnu dalsi a vylucovaci metodou prijdu na to co mi sedi nejlip
... ale na 9tce to muze byt jina
ZRX 1200 R
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
dost rychle se mi sjeli a asi od 1000km mi s nima REX neskutecne tahal za riditka, vyslovene jsem se s nim musel pratPavel Kys píše:Včem byl problém u těch M3?KankX píše:moc neporadim, jen mohu rict ze M3 na mem Rexovi nic mocCowboycolo píše:Tak jsem jeste trochu koukal a uz jsem to zredukoval na 3 gumy
Dunlop Sportmax Qual.
Michelin Power Race
Metzeler M3
... ale na 9tce to muze byt jina

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
dost rychle se mi sjeli a asi od 1000km mi s nima REX neskutecne tahal za riditka, vyslovene jsem se s nim musel pratKankX píše:Pavel Kys píše:Včem byl problém u těch M3?KankX píše: moc neporadim, jen mohu rict ze M3 na mem Rexovi nic moc... ale na 9tce to muze byt jina

Jo, měký gumy drží, ale nevydrží! Já jsem na nich dal 5tis. km, ale celkově naprostá spokojenost.
ZRX 1200 R
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
hm...
druhá nejprodávanější značka v Anglii ( po Bridgestonech), avon Azaro, má teď nástupce Storm, viděl jsem loni kluka od nás na Avonech na ZX 10, a dobré....taky se divím, že to jezdí málo lidí...Pavel Kys píše:M3 je výborná guma, Michelin, Conti taky. Nechápu, proč u nás nikdo nejezdí na AVON..
letos koupím buď Stormy, nebo Dunlop Roadsmarty...TOŽ TAK.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: