tak to je k*** drahá. Já mám podnikatelskou a roční stojí 1500 Kč. Otázka jak tam počítají věk majitele, oblast atd. Tento rok jsem uzavřel celoroční, ale minulý rok jsem měl sezoní a ta má výhodu, že máš pojistku uzavřenou vlastně furt, takže značky nemusí do depozitu, ale pojišťovna ti za provoz ručí jen v domluvených měsích.Kosta píše:kdyby to slo bylo by to super ....MMKS píše:myslím, že nebude problém dát smlouvu o nějakou dobu posunutou, prostě uzavřít pojistku s dobou platnosti na dobu jak si určíš.
jaka pojistka je nejlevnejsi ???
koukal sem na generali a vysla by me na 2600/rok
přihlašení motorka v ČR
ZX-12R naked
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas, hodne drahy za 2600...ja uzaviral ted (Kooperativa) a mam to za 1650/rok (mam tam bonusy za 3 roky z predhozi pojistky na starou masinu, ale vic jak 1800 by to stejne nebylo)MMKS píše:tak to je k*** drahá. Já mám podnikatelskou a roční stojí 1500 Kč. Otázka jak tam počítají věk majitele, oblast atd. Tento rok jsem uzavřel celoroční, ale minulý rok jsem měl sezoní a ta má výhodu, že máš pojistku uzavřenou vlastně furt, takže značky nemusí do depozitu, ale pojišťovna ti za provoz ručí jen v domluvených měsích.Kosta píše:kdyby to slo bylo by to super ....MMKS píše:myslím, že nebude problém dát smlouvu o nějakou dobu posunutou, prostě uzavřít pojistku s dobou platnosti na dobu jak si určíš.
ZX9R (01) - historie
CKC numero 779
CKC numero 779
jak jako podnikatelskou ?? to bych mozna mohl pojistit na tatu, slo by to ???MMKS píše:tak to je k*** drahá. Já mám podnikatelskou a roční stojí 1500 Kč. Otázka jak tam počítají věk majitele, oblast atd. Tento rok jsem uzavřel celoroční, ale minulý rok jsem měl sezoní a ta má výhodu, že máš pojistku uzavřenou vlastně furt, takže značky nemusí do depozitu, ale pojišťovna ti za provoz ručí jen v domluvených měsích.Kosta píše:kdyby to slo bylo by to super ....MMKS píše:myslím, že nebude problém dát smlouvu o nějakou dobu posunutou, prostě uzavřít pojistku s dobou platnosti na dobu jak si určíš.
636 black mamba 05

ZX-12R naked