ZRX...
neresim to...zdrahy mi neva...kdyz se spatne vyspi i tak ho beru....
ja jen znova chci rict ze i REXOVI,REXOVI slusi a ma jej na vetsine motorek tech hezcich kvalitni vyfuk vcetne svodu od Akrapa ktery ja asi ve snu nemam..
nejen kaplicka dela REXE krasnym......
ano i PAVLUV novy REX s tak malo kilometry neni tak krasny jako treba s new ladakem...origos je tlusty a moc leskly....tot muj nazor..
je mnoho malickosti,ktere ja ani ve snu nemam ktere delaji motorku krasnejsi..urcite jo
ja ale nic takoveho nemam,ale mit nekdy budu.

ja jen znova chci rict ze i REXOVI,REXOVI slusi a ma jej na vetsine motorek tech hezcich kvalitni vyfuk vcetne svodu od Akrapa ktery ja asi ve snu nemam..
nejen kaplicka dela REXE krasnym......
ano i PAVLUV novy REX s tak malo kilometry neni tak krasny jako treba s new ladakem...origos je tlusty a moc leskly....tot muj nazor..
je mnoho malickosti,ktere ja ani ve snu nemam ktere delaji motorku krasnejsi..urcite jo
ja ale nic takoveho nemam,ale mit nekdy budu.

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- DoktorZRX
- Ghostrider
Na sraze mě zasypete účtenkamaMMKS píše:já to mám blbé, když jsem na toto forum přišel a začal se zajímat o REXe tak Doktor furt házel nějaké krasavce s Yoshimurou. Od té doby prostě si nic jiného nedovedu představit. Blbě načasované, kdyby tgam dával noname, tak bych to měl levnější.

Klucí, ten předchozí rex je replika tohodle, i s brzdama

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
RE: KZ 1000
Nj, ale tomudle ty brzdy pasujou o poznání líp
- ani na tomhle obrázku nejsou tak podivně masivní.
U toho ZRX ještě měl když už laďák místo Akrapa být černej Kerker nebo něco podobnýho megafonoidního a proč nemá na nádrži nápis Kawasaki - to by mě docela štvalo a měl bych neodolatelný nutkání to tam dopsat, aspoň tužkou nebo fixem

U toho ZRX ještě měl když už laďák místo Akrapa být černej Kerker nebo něco podobnýho megafonoidního a proč nemá na nádrži nápis Kawasaki - to by mě docela štvalo a měl bych neodolatelný nutkání to tam dopsat, aspoň tužkou nebo fixem

Z750 v červeným sáčku
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
pekne sedlo, uplne vidim jak dokaze hyckat
Ja budu muset jeste nejakou tu chvili vydrzet u originalu, Blanka si schvalne nechala znicict plexi na prilbe (do ktere ji moc fouka) a ze pry ma ted v Breznu narozeniny
Ja tedy nevim co tim chtela rict, ale neco tusim 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To znám moje AGV mě taky lezla na nervy,měla spoustu nepříjemných vlastností až nakonec chudinka spadla z motorky a zkutálela se asi 30metrů z kopečka...KankX píše:pekne sedlo, uplne vidim jak dokaze hyckatJa budu muset jeste nejakou tu chvili vydrzet u originalu, Blanka si schvalne nechala znicict plexi na prilbe (do ktere ji moc fouka) a ze pry ma ted v Breznu narozeniny
Ja tedy nevim co tim chtela rict, ale neco tusim
"Bohužel" jsem si musel koupit novou....

Tudíž to znamená,že KankX o modré sedlo Corbin,které mě teď přebývá zájem nemá,tak je ke koupi.Přišlo mě na 6 400,-Kč.Je to tedy poměrně dost,to nové vyšlo na 9300,- Vše je to i s dopravou.Osobně bych si radši 1/3 přidal a měl nové.Pro někoho ale mohou být tři litry zásadní.
Je to absolutně neporovnatelné s originálem.
Tady je,pokud by někdo měl zájem,cena bez dopravy po CZ 6400,-

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ted fakt ne
koupil jsem Blance hracku a uz to zacina, nova prilba (ta s rozbitym plexi stala 6000,- takze predpokladam ze levnejsi chtit nebude), na Zetko cestovni plexi (pry na nem nad 120km/h moc fouka), pak by tam chtela jeste padaky... atd, atd, atd. No Rexik uz je chudinka postarsi a tak musi dat prednost mladsi "nastupijici" generaci
Ale pristi rok, poladime a na netu jsem nasel na Rexe 4 vejfucky ala oldZ1000 a k tomu upside vidle a zadni kolo s 200mm pneu 

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer