Toš to ještě dořešíme a upřesníme,ju?Dak-Ninja píše:Zaleží na vás. Já se kdyžtak přizpůsobím. Nebo to jistí vlakVážně záleží enem na Vás, dycky sa snažím co nejmíň obtěžovat takže se podřídím. Toš tak
Motocykl 2008
- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Holááá!Mno mi s Martinou také dorazíme ve čtvrtek ale v kolik je tedy sraz u stánku ASKA??
Já jen že Bych utekl z Práce dřív abych stihl do prahy dorazit,jelikož Martina maká v O2 tak se sní sejdu na výstavišti a hurá za Vámi!!!
Jinak do Hospůdky určo jdem!!!
Ahoja
Já jen že Bych utekl z Práce dřív abych stihl do prahy dorazit,jelikož Martina maká v O2 tak se sní sejdu na výstavišti a hurá za Vámi!!!
Jinak do Hospůdky určo jdem!!!
Ahoja

--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit

Jo a ještě jednu věc ... beru s sebou ty zbylé, do dneška nepředané vlajky CKC a nějaká CD s videem z loňských Mlýnků. Kdo máte zájem hlavně o CD písněte mi na PM ať vím, kolik toho vypálit.Z. píše:Dobrý dotaz. I mě to zajímá. V kolik u stánku ASKA a v kolik v hospodě?
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- DoktorZRX
- Ghostrider
Pro mě vlajku a CDZ. píše:Jo a ještě jednu věc ... beru s sebou ty zbylé, do dneška nepředané vlajky CKC a nějaká CD s videem z loňských Mlýnků. Kdo máte zájem hlavně o CD písněte mi na PM ať vím, kolik toho vypálit.Z. píše:Dobrý dotaz. I mě to zajímá. V kolik u stánku ASKA a v kolik v hospodě?

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Pokud dorazím ve čtvrtek tak si vlajku převezmuZ. píše:Jo a ještě jednu věc ... beru s sebou ty zbylé, do dneška nepředané vlajky CKC a nějaká CD s videem z loňských Mlýnků. Kdo máte zájem hlavně o CD písněte mi na PM ať vím, kolik toho vypálit.Z. píše:Dobrý dotaz. I mě to zajímá. V kolik u stánku ASKA a v kolik v hospodě?

ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
doufám, že pro mě tu vlajku máš pořád schovanou ? Určitě ji beru !Z. píše:Jo a ještě jednu věc ... beru s sebou ty zbylé, do dneška nepředané vlajky CKC a nějaká CD s videem z loňských Mlýnků. Kdo máte zájem hlavně o CD písněte mi na PM ať vím, kolik toho vypálit.Z. píše:Dobrý dotaz. I mě to zajímá. V kolik u stánku ASKA a v kolik v hospodě?

KLV 1000
ckc "071"
ckc "071"
- Kozel ZX10
- Easy rider
- Kozel ZX10
- Easy rider
- Kozel ZX10
- Easy rider
Mám. Klid.markan píše:doufám, že pro mě tu vlajku máš pořád schovanou ? Určitě ji beru !Z. píše:Jo a ještě jednu věc ... beru s sebou ty zbylé, do dneška nepředané vlajky CKC a nějaká CD s videem z loňských Mlýnků. Kdo máte zájem hlavně o CD písněte mi na PM ať vím, kolik toho vypálit.Z. píše:Dobrý dotaz. I mě to zajímá. V kolik u stánku ASKA a v kolik v hospodě?![]()
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím, bude tam z klubu někdo v pátek? Já tam budu cca od oběda a jestli by to bylo možný, tak bych si třeba i zaplatil příspěvek a jsou-li k mání i nějaký reklamní předměty CKC, určitě nepohrdnu...jen jestli je možnost potkat se v pátek s někým k těmto věcem kompetentním... 

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********