spojka
spojka
Jak poznám, že je v háji spojka? Sice neklouže, ale páčka spojky se nevrací (jen do půlky). Zkoušel jsem doladit bowden šroubem na páčce, ale tím to nedoženu. Když se kouknu na spodek motoru (na táhlo spojky), tak to vypadá jako by bylo lanko o cca 0,5cm delší. Myslím tím že tam je docela vůle mezi dorazem bowdenu a bowdenem samotným. Já jen doufám že to je věc nějakého doladění někde jinde a že nebudu muset dávat dělat celou spojku. Díky
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
RE
Určitě to skouknu, ale myslim si, že kdyby byl někde bowden porušenej (třebe zlomenej apd) tak by v něm lanko hůř jezdilo, ale tady neni znát žádnej odpor. Lanko v něm běhá v celku volně. V odstatě jde o to, že kdyby byl bowden delší, tak by se páčka napružila. Takhle se po puštění páčky vrátí zhruba do poloviny což mi přijde divný. Normálně bych to řešil tím štelovacím šroubem na páčce, ale je téměř na doraz vytočenej
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Jasně, jenže jak je v místě největšího tření namáhanej tak se roztřepí, malinko se tím pádem prodlouží a jak je roztřepenej, tak klade odpor vůči stěnám právě v průchodu páčkou za místem kde je upevněný v lůžku a nevrací se do původní polohy. Ještě jednou doufám, že je to tím a proto nenáročné na opravu. 

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305