nastavení tlumičů
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
nastavení tlumičů
kamarád schání info o detailním nastavení ZX-9 tlumičů...což takhle nějaký příspěvek od Zubra???
Dík, Chozé!
Dík, Chozé!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: nastavení tlumičů
666S999 píše:kamarád schání info o detailním nastavení ZX-9 tlumičů...což takhle nějaký příspěvek od Zubra???
Dík, Chozé!
Chozé, toto je velmi široký pojem, zkus to trochu zkonkretizovat např. jestli chce vědět, kde se co na moto nachází, nebo co k čemu slouží, nastavení z výroby, výměna oleje ve vidlici (množství, hladina, viskozita, a pod.) O všem by se dalo napsat stohy materiálů, ale pokud mu nebude stačit standardní nastavení, tak si to bude muset nastavit sám, protože to je naprosto individuální úkon a záleží na spoustě faktorů např. na jízdním stylu, hmotnosti jezdce, druhu a opotřebování pneumatik, na konkrétním motocyklu a stavu pružících jednotek ( ani dva naprosto shodné motocykly se při stejném nastavení nebudou chovat stejně). I snížení tlaku v pneumatikách na závodním okruhu může zásadně změnit, nebo rozhodit celé nastavení.
Dvěma slovy: Žádná prdel.
Mám z různých časopisů nějaké materiály, takže se je pokusím někde naskenovat. Uvidíme co se dá dělat.
Dobré by bylo vědět co má za model ZX-9R
Čau Tom

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
Takže Pánové a dámy, tady máte nějaké večerníčky na dobrou noc.
Nejdříve začneme zbořením několika mýtů, které všeobecně panují mezi motorkáři. Pro dobré pochopení: Tučně napsaná věta za číslem mýtusu je právě ten mýtus, který se v dalším textu snaží vyvrátit.
14 mýtů o odpružení

Nejdříve začneme zbořením několika mýtů, které všeobecně panují mezi motorkáři. Pro dobré pochopení: Tučně napsaná věta za číslem mýtusu je právě ten mýtus, který se v dalším textu snaží vyvrátit.
14 mýtů o odpružení

CKC#068
CKC#068
Další nářez do hlavy.

Upozorňuji, že stránky jsou napsané jako dvojstránky, mezi kterými si pro správné přečtení musíte přepínat, takže 1-2, 3-4, 5 a 6
Všimněte si, že tlumič řízení se používá jen pro potlačení Rázů do řídítek 

Upozorňuji, že stránky jsou napsané jako dvojstránky, mezi kterými si pro správné přečtení musíte přepínat, takže 1-2, 3-4, 5 a 6

CKC#068
CKC#068
to Zubr:
dikec dikec dikec! tenhle motohouse jsem kdysi mel, nez mi ho kamos ztratil a tenhle clanek 14 mytu o odpruzeni me obzvlas mrzel....
takze dik moc za scan!
(kdybys nahodou mel ten clanek o idealni stope (par cisel okolo toho 11/03 ne bo tak nejak) byl bych ti moc vdecnej....
dikec dikec dikec! tenhle motohouse jsem kdysi mel, nez mi ho kamos ztratil a tenhle clanek 14 mytu o odpruzeni me obzvlas mrzel....
takze dik moc za scan!
(kdybys nahodou mel ten clanek o idealni stope (par cisel okolo toho 11/03 ne bo tak nejak) byl bych ti moc vdecnej....

Naposledy upravil(a) Dargas dne stř úno 20, 2008 18:07:46, celkem upraveno 1 x.
CKC # 594