rychle prosim poradte!!!!!!!!!!
rychle prosim poradte!!!!!!!!!!
Kamos chce odvezt 125ccm na technickou pres pul mesta(cca 5km) a ma nemecky TP , nema SPZ....
Muzu to normalne na tom jet a kdyz me zastavi policajti tak rict ze jedu na technickou ???
jedna se mi jestli z toho nemuzu mit nejaky postih.
plz poradte protoze za 2hodky mam jet...
Muzu to normalne na tom jet a kdyz me zastavi policajti tak rict ze jedu na technickou ???
jedna se mi jestli z toho nemuzu mit nejaky postih.
plz poradte protoze za 2hodky mam jet...
636 black mamba 05
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
dělal jsem to dycky!
jel jsem bez papírů a značky, na TP...ale vzal jsem si na moto všechny dokumenty, s platnou POJISTKOU!!! PSANOU NA vin motoru, s tím, že bych cajty ukecal, že jedu POUZE na TP!!!
Páč jízda bez RZ je ranec pokuta, a správně NEMŮŽEŠ JET BEZ NÍ!!!
Pokusil bych se jim SLUŠNĚ vysvětlit, že nakládat motorku na vozík (event do dodávky je pakárna)...
tož tak...

Páč jízda bez RZ je ranec pokuta, a správně NEMŮŽEŠ JET BEZ NÍ!!!
Pokusil bych se jim SLUŠNĚ vysvětlit, že nakládat motorku na vozík (event do dodávky je pakárna)...
tož tak...

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- DoktorZRX
- Ghostrider
A je vymalováno. Je to přesně týden, co jsem sebou praštil a proto moje rada zní - až na jaře.Kosta píše:tak policajty sem nepotkal, ale potkal ale potkal jsem neco horsiho ....
v jedne zatacce kurva ledu ale vubec to neslo videta hup do dvoumetrove prikopy ...
odnesly to nastesti jen 2 plasty a blinkr ,nam se nic nestalo.
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
jo! jako Michalis...
nejezdit v zimě, počkat, až se ta přeháňka přežene...DoktorZRX píše:A je vymalováno. Je to přesně týden, co jsem sebou praštil a proto moje rada zní - až na jaře.Kosta píše:tak policajty sem nepotkal, ale potkal ale potkal jsem neco horsiho ....
v jedne zatacce kurva ledu ale vubec to neslo videta hup do dvoumetrove prikopy ...
odnesly to nastesti jen 2 plasty a blinkr ,nam se nic nestalo.

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- karelkavka
- Easy rider
Možna jsem OT: Jak to uděláš s autem co dotáhneš z německa???? jo vozejk A co TAHAČ ???? Máš přece kupní smlouvu na tu mužeš jet ale kluci měli hodně velkou klyku že se jim nic nestaloKankX píše:no urcite na tom nemas co delat... neni to ani prihlasene, predpokladam ze ani pojistene, takze to na silnici nema co delat. Ze jedes na technickou neobstoji, musis to tam dovezt na voziku.... a nebo to muzes risknout a doufat
KAREL GPZ 1100 RED +LTD 1100 RED CKC*224*
- DoktorZRX
- Ghostrider
Na to je myslím že měsíc na přihlášení a jezdíš na německou značku.karelkavka píše:Možna jsem OT: Jak to uděláš s autem co dotáhneš z německa???? jo vozejk A co TAHAČ ???? Máš přece kupní smlouvu na tu mužeš jet ale kluci měli hodně velkou klyku že se jim nic nestaloKankX píše:no urcite na tom nemas co delat... neni to ani prihlasene, predpokladam ze ani pojistene, takze to na silnici nema co delat. Ze jedes na technickou neobstoji, musis to tam dovezt na voziku.... a nebo to muzes risknout a doufat
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
pokud je to v nemecku odhlasene, tak mas smulu muzes s tim jezdit leda po dvore, nebo si musis v nemecku koupit prevozni znacky a pak muzes na ne nejakou dobu jezdit... bez znacek ani HOVNOkarelkavka píše:Možna jsem OT: Jak to uděláš s autem co dotáhneš z německa???? jo vozejk A co TAHAČ ???? Máš přece kupní smlouvu na tu mužeš jet ale kluci měli hodně velkou klyku že se jim nic nestaloKankX píše:no urcite na tom nemas co delat... neni to ani prihlasene, predpokladam ze ani pojistene, takze to na silnici nema co delat. Ze jedes na technickou neobstoji, musis to tam dovezt na voziku.... a nebo to muzes risknout a doufat
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ale to neruší že s tím autem nebo motorkou legálně na silnici nesmíš. V Německu jde značka s majitelem takže koupíš vozidlo bez značek. Potom ho musíš převézt buď s německou převozkou (vypadá jako normální značka, má vpravo oranžový pruh kde je napsán měsíc a rok DOKDY je platná). Samozřejmě musíš mít i pojištění. No a tady pak to auto/motorku normálně přihlásíš. Pokud to nemáš tak smolík a musíš to přivézt na vleku.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye