novej vzduchovej filtr zx6r
- matt
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
novej vzduchovej filtr zx6r
koupil sem novej filt a chci se zeptat jestli ho mam necim nastrikat bo neco s ni udelat nebo ho tam jen dat a nic snim nedelat dik
matt
ZX6R 1996 - "jedu jak umím"
ZX10R 2004 černá mamba
ZX10R 2008 bílá perla
ZX6R 1996 - "jedu jak umím"
ZX10R 2004 černá mamba
ZX10R 2008 bílá perla
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Přes nenaimpregnovaný ti projde víc nečistot a prachu než přes naimpregnovaný. Pokud se to udělá správně tak to nijak neovlivní průchodnost vzduchu, jen ho to líp zbaví nečistot. I sportovní filtry (KN, GREEN) se po vyčištění musí impregnovat. Já bych to teda určitě udělal. Navlhčit tím olejem nebo směsí co tam patří, otřít a namontovat. Jak tady Zubr popisoval: Použit tu správnou impregnaci co je přesně na to, pak dát do hadry nebo ubrousku pomačkat aby přebytek vytekl a byl odsán, osušit, namontovat, jezdit. Toš takmatt píše:no a kcemu to je jakej je rozdil mezi nenastrikanym a nastrikanym
Dak
CKC -015-
CKC -015-
To víš,jednovál se musí spolehnout jen a jen na sebe...Nemá žádný bráchy(další válce) co by mu pomohli.Takže bouchá za všech okolností
Ber to tak,že já se pohybuji cca od 3do 6 tisíc otáček,tam se ještě ten vliv tolik neprojevuje.Taková 4válcová šestka začíná tam kde já končím...

Ber to tak,že já se pohybuji cca od 3do 6 tisíc otáček,tam se ještě ten vliv tolik neprojevuje.Taková 4válcová šestka začíná tam kde já končím...

Jeden stačí....na všechno....