To tada nevím, jak se na tom jezdí, ale musí se na to mluvit německy, podle styluZdrahyZX9R píše:Je pravda že REX už to není, ale mě se to líbí, jak to asi jezdí ??![]()
ZRX...
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Jo Doktore,jako doktor máš cit pro lidskou duši a poznal jsi německé invence.DoktorZRX píše:To tada nevím, jak se na tom jezdí, ale musí se na to mluvit německy, podle styluZdrahyZX9R píše:Je pravda že REX už to není, ale mě se to líbí, jak to asi jezdí ??![]()
Je to z D Ebay.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
rex :-(
z rexe jen motor, (tento způsob modifikací, zdá se mi být poněkud nešťastným...nakopnutá prdel+streetmaska pro pána jako já VŮŮŮŮBEC NENÍ, natož pro PANA LAWSONA...)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Tak tenhle je vážně nádhernej - dokážu si ho představit ve svý garáži
Jo a pro rejpaly - tenhle toho má na sobě zhruba stejně z původního REXe jako ten německej, jen si nehcal kapličku, podsedlák a nádrž. Oproti tomu street stylu má jiné vidle, sedlo a kola
a oba společně potom zadní kyvku z Hondy, svody a komín, sání a spoustu dalších.. Každopádně na obou spousta hodin práce a spousta peněz, kdyby mi někdo nabízel oba za stejnou cenu, šel bych do toho japonskýho modelu jen proto, že je pro dva
jinak by to pro mě bylo těžký rozhodování.. 
Jo a pro rejpaly - tenhle toho má na sobě zhruba stejně z původního REXe jako ten německej, jen si nehcal kapličku, podsedlák a nádrž. Oproti tomu street stylu má jiné vidle, sedlo a kola
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
ANO!
Můj miláček je MŮJ EDÁSEK!DoktorZRX píše:Jo jo joKING píše:Myslím že toho nej mame všchni doma![]()
![]()
![]()
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______