Vule ventilu
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
[quote="volkswagen"]Budu upřímný, když už kladeš otázku "jak se změří ventilová vůle" tak jediná odpověď která se mi nabízí: v servisu
[/quono to je fakt..ja
no u motorky jsem to nikdy nevidel merit....bych to nejradeji prvne pichl do servisu a byl tam s tema klukama a koukal jak to delaj a jak serizujou karbce ale nevim jestli me tam nechaj:/
ale je fakt ze v servise to mas cerny na bilym

no u motorky jsem to nikdy nevidel merit....bych to nejradeji prvne pichl do servisu a byl tam s tema klukama a koukal jak to delaj a jak serizujou karbce ale nevim jestli me tam nechaj:/
ale je fakt ze v servise to mas cerny na bilym

K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
ahooj....tak ventily serizeny od odborniku za 1200,- to je tedka nadhernej zvuk ne jak tech osm rozhozenejch ventilu
a kdyz uz sem sel do tech ventilu tak sem radeji nechal seridit i karbce za 1200,- takze si myslim ze mi to vyslo i cenove docela dostupne
vse v MV2 v praze:)))
nyni plne pripraven na sezonu

a kdyz uz sem sel do tech ventilu tak sem radeji nechal seridit i karbce za 1200,- takze si myslim ze mi to vyslo i cenove docela dostupne

vse v MV2 v praze:)))
nyni plne pripraven na sezonu

K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zdar lidi. Tak ty ventily me čekají taky. Nemol by ste mi někdo sehnat velikosti vůlí... At to nemám tak složitý
Samozřejmě je to na ZXR 400 93r.v.
Díkes
Joo a málem bych zapoměl. Seřizujou se předpokladám za studena...Zeptat se musim kdový jak to je u motek ;D

Samozřejmě je to na ZXR 400 93r.v.
Díkes
Joo a málem bych zapoměl. Seřizujou se předpokladám za studena...Zeptat se musim kdový jak to je u motek ;D
Zx9-R r.v.99 105kw*Lucifers Czech "devítka je super, ale chci desítku"
Takže. Všechno při starym. Vůbec nic jsem neseřídil. Nenašel jsem totiž žádný šrouby na seřízení. Tak se chci zeptat jestly někdo nevíte kde je tam najdu, nebo jestly tam nejsou jen podložky které se musí zbrousit popřípadě vyměnit 

Zx9-R r.v.99 105kw*Lucifers Czech "devítka je super, ale chci desítku"