Ulice,růžová zahrada aneb co nesnašíte !!
Už veliký guru Vladimír Zˇelezný svého času popisoval,jak se dá ta bedýnka ve které se hýbou a mluví takoví ti maličcí lidi, poměrně jednoduchým způsobem vypnout.Já to zvládnul a na to co mě neba nečumím.Takže vlastně nemám co hodnotit, takže vlastně nevím proč tady píšu, takže vlastně už psát nebudu.
Když nejde o život, jde o hovno pánové.
mam,mam,mam..mam vsechny serialy na ktere si jen vzpomens....cokoli....DoktorZRX píše:Tak to budu potřebovat díl č. 3487, ten jedinej mi utekl...MARTY píše:sleduji zasadne vsechny tyto produkty...co nestihnu to nahravam a cumim pak...jediny dil mi nesmi proklouznoutJako vzornej manžel sleduju s Dášenkou tu ulici, jinak nic jinýho
jeste musim dat dohromady dallas a mam vse komplet

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
U mě je to tak, že způsobně sedím v obýváku a vypadám, že sluduji co se ve Velmi křehkých vztazích děje. Ve skutečnosti mám zaostřeno tak půl metru za televizní obrazovku a mám vypnuto! (něco jako VW - abych nevypadal jako debil co čumí do blba). Ostatní seriály, zvlášť ty před 20 hodinou fakt ne, ty nestíhám, bo chodívám z práce kolem sedmé.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak já možu simpsny, Dr. Haus, Červený Trpaslík a nekdy útěk z vězení, ale ten jen zřídka. Jinak TV moc nesleduju, to si radši neaký film stahnu.
Naposledy upravil(a) Dak dne pát úno 15, 2008 07:13:34, celkem upraveno 1 x.
Dak
CKC -015-
CKC -015-
Simpsony můžu taky...Dak-Ninja píše:Tak já možu simpsny, Dr. Haus, Červený Trpaslík a nekdy útěk z vězení,le ten jen zřídka. Jinak TV moc nesleduju, to si radši neaký film stahnu.

jinak Ulice... to fakt ne... a Ordinace v růžové zahradě??? to už vůbec ne....

Chodí pěšky...zatím... 

Jedinej seriál, na kterej můžu koukat, je Jistě pane ministře, ale nepamatuju si kdy ho dávaj, tak ho většinou prošvihnu. Jinak si vždycky vzpomenu na onu slavnou repliku: V případě, že vás nějaký program náležitě nasere, poznáte, proč se mu říká seriál
Ani na jednu z těch zhovadilostí nehledím, od toho mám manželku
Zkrátka mě to nebaví, takže, když je čas, tak si vezmu knížku a někam zalezu, abych ty moudra z bedny neslyšel...

Ani na jednu z těch zhovadilostí nehledím, od toho mám manželku

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: volové
ty ještě žiješ?fanuš píše:vůbec tomu nerozumíte
já kdybych neslyšel před usnutím mekyho jak zpívá"jako može a bžeh"tak neusnu

ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť